Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karaburun'da seçimi Erdal Subaşı kazandı'

CHP Karaburun'da seçimi Erdal Subaşı kazandı'

CHP’de ilçe kongreleri tüm hızıyla devam ediyor. İzmir'de bugün Karaburun’da iki adaylı seçim heyecanı yaşandı. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Erdal Subaşı ve İlçe eski Başkanı Bülent Çumçum yarıştı. Seçim sonunda 25 oy farkla Erdal Subaşı koltuğunu korudu. CHP'de kongre mesaisi sürüyor

  • Ege Postası
  • 25.12.2019 - 09:50

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 37. Olağan Kurultay süreci ilçe kongreleriyle devam ediyor.

CHP İzmir'de bugün Karaburun’da delegelerin önüne sandık konuldu. Delegeler ilçe başkanını, ilçe yönetimlerini ve il kongre delegelerini seçti.

Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede mevcut İlçe Başkanı Erdal Subaşı ile yerel seçimlerde belediye başkan adaylığı için istifa eden Bülent Çumçum ilçe başkanı olabilmek için yarıştı..

Seçim sonunda 44 oy alan Subaşı yeniden ilçe başkanlığına seçilirken, Çumçum ise 19 oyda kaldı. 

Kongreye CHP İzmir milletvekilleri Kani Beko, Tacettin Bayır, Özcan Purçu, Karaburun Belediye Başkanı CHP'li İlkay Girgin Erdoğan, İl Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız, İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz, İl Yöneticisi Harun Düşenkalkan, CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, İzmir eski Milletvekili Musa Çam, Karaburun Belediyesi eski Başkanı Ahmet Çakır, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrenin Divan Başkanlığını İzmir Milletvekili Özcan Purçu yaptı.

KİMLER DELEGE OLDU'

Subaşı'nın listesinde yer alan Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan delege seçildi.

Şubaşı'nın Asil Yönetim Kurulu Listesinde yer alan, Engin Öder, Burçe Orcan, Bülent Gültekin, İbrahim Sarıer, Ali Tosyalı, İbrahim Ertürk, Gökçen Özer, Oğuz Ok, İsmail Şimşit, Aslıhan Gülhan ilçe yöneticisi seçildi.

İl delegeleri: Erdal Subaşı, Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Doğan Özuslu, Alpaslan Özmen, Burçe Orcan

ERDOĞAN: ÖRGÜTÜMÜZÜN KARARI

Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan seçim sonunda kongre değerlendirmesini sosyal medyadan yaparken, "Birlik, beraberlik ve dayanışma duygusu içinde; partimize yakışan bir olgunlukta CHP 37'nci Karaburun İlçe Kongremizi gerçekleştirdik.İlçe Başkanlığına aday olan Erdal Subaşı ve Bülent Çumçum’u tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. CHP Karaburun İlçe Başkanlığı’na seçilen Erdal Subaşı’nı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Örgütümüzün kararı partimize hayırlı ve uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

ÇUMÇUM'DAN TEBRİK

Subaşı'nın kongredeki rakibi Bülent Çumçum da "Değerli yoldaşlarım Karaburun İlçe kongresinde yol arkadaşım sayın Erdal Subaşı ilçe başkanı seçilmiştir. Kendisini, yönetim kurulu arkadaşlarımı ve il delegelerimi kutluyorum partimize hayırlı olsun." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.