Dolar 32,5849
%0.3
Euro 35,0684
%0.28
Altın 2.457,590
%0.88
Bist-100 9.821,00
%1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karabağlar Örgütü derneklerle buluştu

CHP Karabağlar Örgütü derneklerle buluştu

CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı, Demokratik Kitle Örgütü ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Kahvaltıda buluştu.

  • Ege Postası
  • 30.05.2016 - 14:33

Karabağlar Bahçem Kafede "Demokratik Kitle Örgütü ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Kahvaltılı Buluşma Toplantısı" başlığı ile düzenlenen toplantıya 42 Demokratik Kitle ve Sivil Toplum kuruluşlarının Başkan ve yöneticileri katıldı. CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ecz. Ali İhsan Yıldız ve Yönetim Kurulunun organizasyonunda gerçekleştirilen toplantıya, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İl yöneticileri ve Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu.

Karabağlar’da katılımcı demokrasiyi hayata geçirdik”

İlçe Başkanı Ecz. Ali İhsan Yıldız düzenledikleri toplantıyla, Karabağlar’da yapılacak çalışma ve hizmetlerin belediye ile ortak akıl çerçevesinde planlanması ve yapılan hizmetlerin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesinin amaçlandığını belirtti. Ali İhsan Yıldız “ Göreve geldiğimizde, ilçemizde katılımcı demokrasiyi hayata geçireceğimize söz vermiştik. Bu anlamada ilçemizde yaşayan vatandaşları, STK’ları ve Demokratik Kitle Örgütlerini daha aktif olarak siyasete entegre edip, karar mekanizmaları içerisinde söz sahibi olmalarını sağlıyoruz. Öncelikle bu kurumlarla dayanışmayı sağladık şimdi ise katılımcı demokrasinin siyasi pratiği içerisinde birlikte çalışıyoruz dedi.

CHPİl Başkanı Alaattin Yüksel ise Sosyal Demokrat belediyelerin kentte yaşayan herkesin katılımını sağlayarak kararlar almasının kentte birlik beraberlik, barış ve hoşgörü sağlayacağını belirterek “İzmir ve Karabağlar’da ve mutlu ve sağlıklı bir kent hepimizin hedefidir” dedi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da, CHP’nin ilkeleri doğrultusunda şeffaf, katılımcı ve hesap verebilen belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini ifade ederek, Karabağlar belediyesinin yaptığı işleri, çalışmaları ve projelerini anlattı.Toplantı sonunda dernek başkanları öneri ve isteklerini aktararak, toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.