Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karabağlar Kadın Kolları Kongresi iptal oldu!

CHP Karabağlar Kadın Kolları Kongresi iptal oldu!

İki adayın yarıştığı CHP Karabağlar Kadın Kolları Kongeresi organizasyon eksikliği ve yoğunluk nedeniyle iptal edildi. Kullanılan oyların ne olacağı merak konusu olurken, mevcut Başkan Mehmet Türkbay’ın desteklediği adayın seçimi kazanamayacağının anlaşılması sonrası iptal yoluna gidildiği iddia ediliyor. CHP Karabağlar'da kadın kolları seçimi iptal!

  • Ege Postası
  • 09.02.2020 - 17:22

EGEPOSTASI - Bozyaka Kültür Merkezi’nde gerçekleşen CHP Karabağlar Kadın Kolları Kongresi Divan Başkanlığı'nın tuttuğu tutanak sonrası iptal edildi. Hülya Budan ve Aydan Tör’ün yarıştığı kongrede 11.00 gibi başlaması planlanan oy kullanma işlemi yeterli çoğunluğun sağlanamaması üzerine saat 13.00’de başlayabildi. Ancak oy kullanma sırasında Divan Başkanlığı’nın uyarılarının dikkate alınmaması ve organizasyon yetersizliği nedeniyle sağlıklı bir oy kullanma ortamı oluşmadı. 6 sandığın kurulduğu seçimde sandık başlarındaki yoğunluk ve alanının özgür bir şekilde oy kullanmaya uygun olmaması, imza atıp oy kullanmama ya da oy kullanıp imza atmama ve koridorlar ile salonda yaşanan yoğunluk nedeniyle seçim iptal edildi. İptal gerekçesindeki tutanakta 'Sandık başlarında en az 20-30 kişi bulunması' ibaresi en dikkat çekici unsur oldu. Ancak salondaki partili kadınların iddiaları farklı yönde. Kongrede mevcut Kadın Kolları Başkanı Pınar Sert Ceylan'ın bir kaç kişinin yanında kayıp ediyoruz iptal edin dediği de iddialar arasında. 



Öte yandan iptal gerekçesi olarak mevcut İlçe Başkanı Mehmet Türkbay’ın desteklediği aday Hülya Budan’ın seçimi kaybedecek olduğu iddiaları da salonda konuşulurken, organizasyondaki  yetersizlik sonrası Divan Başkanlığı’nın tuttuğu tutanak ve iptal gerekçeleri şöyle;

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.