Dolar 32,5503
%0.2
Euro 34,9359
%-0.1
Altın 2.446,840
%0.44
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karabağlar'da yardımın böylesi! Kartvizitli kırtasiye desteği

CHP Karabağlar'da yardımın böylesi! Kartvizitli kırtasiye desteği

İzmir'in Karabağlar İlçesinde iş adamlarının ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere 500 paket kırtasiye yardımında bulunması ilçede tepkilere neden oldu. Tepkilerin nedeniyse paketlerin üzerine iş adamlarının isimlerinin yazılması olarak gösterildi.

  • Ege Postası
  • 12.09.2020 - 16:20

EGEPOSTASI- İzmir'in Karabağlar İlçesinde yardım mı, reklam mı dedirten bir olay yaşandı. CHP Karabağlar İlçe Örgütü, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı öncesi ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlattı. Kampanyaya partili iki iş adamı da 500 paket kırtasiye malzemesi vererek destekte bulundu. 

Buraya kadar her şeyin normal olduğu yardım kampanyasında sıra dağıtım işlemine gelince işin boyutu değişti. Yardım kampanyası bir anda reklama dönüştü.

Hediye paketlerinin üzerine "Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Örgütünce dağıtılan bu kırtasiye paketi ihtiyaç sahibine iletilmek üzere iş adamlarımız Sn. Kadin Sinan ve Sn. Ayhan Kindik tarafından hazırlanmıştır" kartviziti yapıştırıldı.  

Hediye paketinde isimleri gören vatandaşlar tepki gösterirken, hem CHP Karabağlar'a hem de iş adamlarına serzenişte bulundular. 

Öte yandan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun her platformda özellikle hükümetin yardım politikalarını eleştirirken bahsettiği "Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek" söylemi de böylece boşa çıkmış oldu.

Ayrıca reklama dönüştürülen yardım paketinin içinden çıkan şunlar; 40 yaprak defter, 1 adet silgi, 1 adet kalemtraş, 1 adet kurşun kalem, 1 adet kırmızı kalem, 6'lı kuruboya kalemi ve 1 adet balon.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.