Dolar 32,3340
%0.17
Euro 35,1727
%-0.03
Altın 2.244,170
%0.03
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir yasta: İki acı haber birden!

CHP İzmir yasta: İki acı haber birden!

CHP İzmir İl Örgütü yasta. Konak Belediye Meclis Üyesi Nurettin Cem Aksan ile Menderes eski İlçe Başkanı Turgay Güler hayatını kaybetti.

  • Ege Postası
  • 13.08.2020 - 10:20

CHP İzmir bugün gelen iki ölüm haberiyle sarsıldı. Partide uzun yıllar aktif siyaset yapan iki isim hayata veda etti.

İlk acı haber Konak’tan geldi. CHP Konak Meclis Üyesi ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Nurettin Cem Aksan yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Uzun süredir kanser tedavisi gören Aksan bir çok kez ameliyat olmasına rağmen kurtarılamadı. Aksan, Konak’ta ilçe sekreterliği ve birçok görevde bulunmuştu. Aksan, Mayıs 2018’de geçirdiği trafik kazası sonrası oğlu Efe Aksan’ı kaybetmişti.

Partiyi yasa boğan ikinci haber ise Menderes’ten geldi. Menderes önceki dönem ilçe Başkanı Turgay Güler hayatını kaybetti. Güler, sağlık sorunları nedeniyle istifa etmişti.

AKSAN İÇİN BAŞKAN BATUR'DAN MESAJ

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ise Aksan’ın ölümünün ardından mesaj yayınladı. Başkan Batur: “Konak Belediyesi Meclis Üyemiz, yol arkadaşlarımdan Sevgili Nurettin Cem Aksan'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Bir süredir tedavi gören partimizin emekçisi Cem Aksan ne yazık ki yaşam mücadelesini kaybederek aramızdan erken ayrıldı. Ailesi ve dostlarına sabırlar diliyorum. Konak için gösterdiği emekler unutulmayacak” dedi.

Aksan, Bugün 15.30’da Basmane’deki belediye binası önünde gerçekleşecek törenin ardından Güzelyalı Hakim Efendi Camii'nden ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Urla İskele Mezarlığı'na defnedilecek.

Turgay Güler'in cenazesiyse öğlen namazına müteakip Barbaros mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.