Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir 'vefa'da buluştu

CHP İzmir 'vefa'da buluştu

CHP İzmir Örgütü, Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin'in ev sahipliğinde 'vefa' gecesinde bir araya geldi. Önemli konukların katıldığı organizasyonda Tekin, kaleme aldığı "1992'den Bugüne CHP Gaziemir" kitabının tanıtımını da yaptı. Gaziemir İlçe Başkanı Tekin'in ev sahipliğinde

  • Ege Postası
  • 18.02.2017 - 09:26

EGE POSTASI - CHP'de aktif görev alan isimlerle partiye geçmiş yıllarda emek vermiş isimler, Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin'in düzenlediği 'vefa' gecesinde bir araya geldi.

Aynı zamanda Tekin'in kaleme aldığı "1992'den Bugüne CHP Gaziemir" kitabının tanıtımının yapıldığı gece Svalinn Hotel'de gerçekleşti.

Geceye CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, Afyon Milletvekili Burcu Köksal, Eski Bakan ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar,  İzmir Milletvekilleri Musa Çam, Tacettin Bayır, Murat Bakan, Özcan Purçu, İl Başkanı Asuman Ali Güven, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, çok sayıda belediye ve ilçe başkanı, il eski başkanları, partiye geçmiş yıllarda çeşitli kademelerde hizmet etmiş isimler katıldı. 

Gecenin açılış konuşmasını yapan CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, "hayatımızda hep eksik dediğimiz Vefa özellikle siyasette olmayınca, o siyasetinde ne tadı ne tuzu olmuyor. Siyasetin bir hafızası, bir belleği ve vefası olması gerek. CHP Halk Partisi örgütü vefalı bir örgüttür dedik bir araya geldik, sizlerde kırmadınız, buraya teşrif ettiniz hepinize tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

CHP İzmir İl Başkanı iddialı konuştu
Gecede konuşan CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven de referandum sürecine dikkat çekti. Referandum günü sandıklara sahip çıkılması çağrısında bulunan Güven, “Bu referandumda sandıklarda herhangi bir sıkıntı oluşmasına müsaade etmeyeceğiz. Türkiye’den kesinlikle ‘Hayır’ çıkacaktır. İyi bir netice alacağız, hiç şüpheniz olmasın" dedi.

Gecede geçmiş dönemde görev almış tüm eski ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanlarına plaket verildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.