Dolar 32,3919
%0.23
Euro 35,2334
%0.48
Altın 2.325,010
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir tek vücut olacak

CHP İzmir tek vücut olacak

CHP İzmir İl Örgütü tek vücut olacak. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılacak basın açıklamasına tüm örgüt ve üst düzey temsilciler davet edildi. Büyükşehir'de sürpriz toplantı

  • Ege Postası
  • 11.12.2017 - 13:03

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, İstanbul Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin görevden uzaklaştırılması nedeniyle yapılan protestolara İzmir’den tam destek vermek için, örgütü Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na davet etti.

Bu akşam İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partisi’ne mensup meclis üyeleri ile CHP il ve ilçe yöneticileri ile düzenleyeceği basın toplantısı için İl Başkanı Asuman Ali Güven göreve kongrelerde başkan olan isimler ile görevi devredecek tüm başkanları toplantıya davet etti. Ayrıca İzmir’de bulunan Parti Meclisi üyeleri, YDK üyeleri ve Milletvekillerini de davet eden Güven Örgütün tam kadro Büyükşehir Belediyesinde yapılacak toplantıda yer almasını istedi.

İLGEZDİ'YE TAM DESTEK

İlgezdi’yi destekleyeceklerini vurgulayan Güven’in toplantıyı önemsediği de ifade edildi. Başkan Güven Egepostası’na yaptığı açıklamada, “İzmir örgütünün tüm üst temsilcileri, PM, MYK, YDK üyeleri, mevcut ilçe başkanları, yeni kazananlar ile birlikte tam kadro CHP örgütü Büyük Şehir Belediyesinde olacak. Milletvekillerinin bütçe görüşmesi var onun için Ankara’da olacak. Burada olan tüm vekililer davet edildi" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.