Dolar 32,3687
%0.16
Euro 34,9655
%-0.28
Altın 2.325,510
%0.22
Bist-100 9,13
%0.6

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir Örgütü’nden Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun ziyareti

CHP İzmir Örgütü’nden Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun ziyareti

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve il yönetim kurulu üyeleri ve bazı ilçe başkanları yarın (Cuma) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun ziyareti için Ankara’ya gidecek. Yücel ve Soyer Ankara'ya gidiyor

  • Ege Postası
  • 25.04.2019 - 17:19

EGEPOSTASI- 31 Mart yerel seçimlerinin ardından İzmir İl Örgütü ilk kez Ankara’ya gidecek.  

Önceki hafta sonu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara’nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde yapılan saldırının ardından, CHP İzmir il örgütü ile bazı ilçe başkanları Ankara’ya gitme kararı aldı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile il yönetim kurulu üyeleri ve  bazı ilçe başkanları, yarın (Cuma) Kemal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulunacak. CHP’liler, saat 14.00 ile 15.00 arasında genel merkezde olacak.

31 Mart yerel seçimlerinde, İzmir'de hem oy oranını artıran, hem de CHP'li ilçe belediye sayısını 22'den 24'e çıkarıp büyük başarı yakalayan CHP örgütünün Ankara programı bir gün olarak planlandı. 

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de yarın Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun tarafından düzenlenen toplantıya katılmak için Ankara’da olacak.  CHP’li belediye başkanları ile saat 10.00’da yapılacak toplantıya katılmak için Ankara’ya gidecek olan Soyer’in, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılacak geçmiş olsun ziyaretine de katılması bekleniyor. (Haber Servisi/DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.