Dolar 32,3791
%0.19
Euro 35,0153
%-0.14
Altın 2.325,780
%0.23
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir, İnce’den önce Kılıçdaroğlu’nu ağırlayacak

CHP İzmir, İnce’den önce Kılıçdaroğlu’nu ağırlayacak

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’den iki gün önce İzmir’e gelerek iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun 19 Haziran’daki İzmir ziyaretinin ayrıntıları henüz netleşmedi. Programın ayrıntılarının gün içerisinde netleşeceği kaydedildi. CHP İzmir, İnce’den önce Kılıçdaroğlu’nu ağırlayacak

  • Ege Postası
  • 13.06.2018 - 12:06

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü 19 Haziran Salı günü CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu, iki gün sonra 21 Haziran Perşembe günü de CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi ağırlayacak.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte önümüzdeki hafta iki büyük organizasyonun evsahibi olarak yoğun bir hazırlık temposuna girdi. CHP İzmir, 21 Haziran Perşembe Günü Gündoğdu Meydanı’nda CHP Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’nin Büyük Mitingi öncesi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlayacak.

Yeniden İzmir’den Milletvekili Adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yoğun programını önümüzdeki hafta Salı günü İzmir’de sürdürecek. İzmir iş ve ekonomi dünyasının yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek.

CHP LİDERİ ÖNCE İZMİR İŞ DÜNYASININ TEMSİLCİLERİYLE BİRARAYA GELECEK

CHP Lideri ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’den iki gün önce İzmir’e gelerek önce iş dünyası temsilcileriyle buluşacak. Kılıçdaroğlu’nun buluşmasının Kaya Termal Otel’de gerçekleşmesi beklenirken, yer ve saat düzenlemesinin henüz netleşmediği, gün içerisinde netleşeceği kaydedildi.  

KILIÇDAROĞLU, İŞ DÜNYASININ ARDINDAN STK TEMSİCİLERİYLE BULUŞACAK

İş dünyasının ardından İzmir’deki hemşehri dernekleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle de buluşması beklenen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu buluşmasının da İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde olmasının planlandığı ancak yerin henüz netleşmediği belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.