Dolar 32,5308
%-0.03
Euro 34,9822
%0.44
Altın 2.431,570
%0.35
Bist-100 9.809,00
%0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'in mali yapısı sağlam

CHP İzmir'in mali yapısı sağlam

İzmir2de gözler, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığının 7 Ocak'ta yapılacak 36. İl Kongresine çevrilmişken, CHP İzmir Mali ve İdari İşlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çimenli, İl Başkanlığının mali yapısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kongre öncesi flaş mali yapı açıklaması

  • Ege Postası
  • 05.01.2018 - 11:49

Görev yaptıkları sürede, CHP İzmir İl Başkanlığında disiplinli bir mali yapı oluşturduklarını ve CHP'ye yakışan bir yönetim sergilediklerini dile getiren Çimenli, "7 Ocak'ta yeni seçilecek olan yönetim, borcu olmayan, tüm ödemelerini sistemli bir şekilde gerçekleştirmiş ve sağlam bir yapıya kavuşmuş  bir il başkanlığı devralacak" dedi. Çimenli şunları söyledi.

ÇİMENLİ: TEK KURUŞ BORCUMUZ YOK

7 Ocak'ta il kongremizi gerçekleştireceğiz. Bu kongre bizim şölenimiz, demokrasi bayramımızdır. Partimizin hem İzmir'de hem Türkiye'de güçlenmesini sağlayacak önemli bir mihenk taşı olacaktır. Bizler Sayın İl Başkanımız ve İl Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla layıkıyla bir görev yürüttük. Partimizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yaptık. Elbette ki bunun takdiri önce İzmirlilerin, sonra da İzmir örgütümüzündür. Görev yaptığımız dönem süresince sorumlu olduğum Mali işlerimizin hem  tüzüğümüze, hem yasalarımıza uygun yürütülmesi için büyük gayret gösterdim. Ne mutlu ki, bugün kimseye borcu olmayan, mali yapısı sağlam bir CHP İzmir İl Başkanlığımız var. Gerek devlet kurumlarına ve idari işlerimiz adına yapmak zorunda olduğumuz ödemeler, gerekse yürüttüğümüz parti ve propaganda çalışmaları için yaptığımız harcamalardan kaynaklanan tek kuruş borcumuz yok.

AZİZ KOCAOĞLUNA ÖZEL TEŞEKKÜR

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çimenli ,Bugünlere, partinin ve partililerinin parasına sahip çıkarak, kılı kırk yararak geldiklerini ifade ederken " Büyük harcamalar gerektiren bir referandumu, çalıştayları ve panelleri gerçekleştirdik. Bu süreçleri, güçlü mali yapımız ve disiplinimiz sayesinde sıkıntısız atlattık. Elbette bu süreçte hem maddi, hem manevi anlamda partimize katkılarını esirgemeyen partililerimiz oldu. Burada ismini vermeden geçemeyeceğim Sayın  büyükşehir belediye başkanımız Aziz Kocaoğlu, kendisine partimizin ne zaman ihtiyacı olsa, kişisel olarak katkısını esirgemedi. Aziz başkanımızın örgütümüze büyük katkıları sayesinde bir çok organizasyonumuzu gerçekleştirdik. Ne zaman kendisine ihtiyaç duysak yardımlarını bizden esirgemediği için, Büyükşehir belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Çimenli, görev yaptığı süre içinde  il başkanlığına maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm ilçe belediye başkanlarına, örgütün önde gelen isimlerine, partili olmadığı halde CHP'ye gönül verdikleri için katkı koyan İzmirlilere de ayrıca teşekkür ettiğini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.