Dolar 32,3646
%0.15
Euro 34,9515
%-0.32
Altın 2.325,130
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’in İstanbul mesaisinde 2. gün

CHP İzmir’in İstanbul mesaisinde 2. gün

CHP İzmir İl Örgütü, İl Başkanı Deniz Yücel öncülüğünde Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına destek olmak için gittiği İstanbul mesaisi sürüyor. İzmir İl Örgütü, Bağcılar seçim bölgesinde saha çalışması yaparken Başkan Yücel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Rumeli ve Balkan Göçmenleri derneklerinin başkan ve temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantıya katıldı. CHP İzmir’in İstanbul mesaisinde 2. gün

  • Ege Postası
  • 13.06.2019 - 15:01

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü, Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına destek olmak için dün İstanbul'a gitti. Yücel ve kurmayları İstanbul mesaisinin ikinci gününde çalışmalarını sürdürüyor. 

İl Başkanı Deniz Yücel öncülüğünde İstanbul'a çıkarma yapan İzmir İl Örgütü, dün çeşitli programlara katıldı, bugün ise Bayrampaşa ve Bağcılar'da alan çalışması gerçekleştirdi.

İZMİR İL ÖRGÜTÜ ALANDA

Belirlenen program dahilinde İstanbul Bayrampaşa ve Bağcılar seçim bölgelerinde sahada çalışan İzmir İl Örgütü, Bağcılar’da Millet İttifakı’nın ortağı İYİ Parti’nin seçim standına uğradı. İYİ Parti standında hatıra fotoğrafı çektiren İzmir İl Örgütü daha sonra Ekrem İmamoğlu için kurulan standa da uğradı. 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e Bağcılar’daki seçim turunda İl Başkan Yardımcıları Çetin Özdemir, Binali Gül, Adnan Alabay ve Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız da eşlik ediyor.

İzmir ekibi Ekrem İmamoğlu'nun saat 16.30'da Bağcılar Meydanı'nda gerçekleştirdiği Halk Buluşmasına da katıldı.

İl Başkanı Yücel İstanbul çalışmalarını sosyal medyadan "Bayrampaşa ve Bağcılar ilçelerinde çalışmalara destek verdik. Barış için, kardeşlik için, insanca yaşam için  Ekrem İmamoğlu’nu yeniden başkan yapacağız" notuyla paylaştı.

İzmir ekibi daha sonra Bağcılar İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, il başkan yardımcıları Çetin Özdemir ve Adnan Alabay ile Karabağlar İlçe Başkanı Ali İnsan Yıldız partililerle buluştu.

SADECE BAŞKAN YÜCEL KATILDI 

Öte yandan İl Başkanı Yücel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Rumeli ve Balkan Göçmenleri derneklerinin başkan ve temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantıya katıldı. Basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık iki saat süren toplantıya İzmir ekibinden sadece Yücel katıldı.   

Bu arada toplantının ardından Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile İl Başkanı Yücel'in, yaklaşık yarım saatlik baş başa bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.