Dolar 32,4360
%-0.16
Euro 34,7801
%-0.55
Altın 2.450,080
%0.57
Bist-100 9.934,00
%2.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'in gönüllü ordusu!

CHP İzmir'in gönüllü ordusu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çağrısı ile hayat bulan “BizVarız” kampanyasına İzmirlilerin desteği sürerken, gönüllüler de ihtiyaç sahipleri için gıda paketi hazırlıyor. CHP İzmir İl Örgütü de paket hazırlamaya destek oldu ve hazırlanan paketlerin dağıtımına katıldı.

  • Ege Postası
  • 06.04.2020 - 12:58

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüs salgınının ekonomik ve sosyal etkilerine karşı başlattığı “BizVarız” kampanyası İzmirlilerin desteğiyle büyüyor. Kimi İzmirli ekonomik olarak destek olurken kimi vatandaş da emeğiyle dayanışmaya katılıyor.

Geçtiğimiz günlerde kampanyaya bin kolilik yardım ile destek olan CHP İzmir İl Örgütü, paketlerin hazırlanmasında da yardım etti.

CHP il yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleri Kültürpark 3 No’lu holdeki lojistik merkezine giderek kuru gıda paketledi. CHP’liler daha sora paketlerin dağıtımına da katıldı.Paketleme ve dağıtım sırasında güvenli mesafe kuralının da uygulandığı gözlendi.

CHP İzmir İl Başkanlığı’nın sosyal medaya hesabından yapıalan paylaşımda, “İl Yönetim Kurulumuz, Kadın ve Gençlik Örgütlerimizle birlikte, İzmir Büyükşehir Belediyemizin başlattığı yardım seferberliğinin paketleme ve dağıtım organizasyonlarına destek olmada #BizVarız, #BirlikteBaşaracağız” mesajı paylaşıldı.

Öte yandan Başkan Tunç Soyer, 1 Nisan’da dayanışma çağrısını yinelemiş, “Gücünüz varsa ekonomik olarak destek olun, enerjiniz varsa emeğinizle bu dayanışmaya katılın” demişti. 

“BizVarız” dayanışmasına katılmak için ‘bizizmir.com’ üzerinden başvurular devam ediyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.