Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'in en uzun gecesi

CHP İzmir'in en uzun gecesi

CHP İzmir İl Örgütü 7 Ocak’ta yapılacak kongreye hazırlanıyor. 5 bin bayrağın dağıtılacağı kongrede Divan Başkanlığını daha önce tüm teklifleri geri çeviren Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl üstlenecek. CHP’nin en uzun gecesi

  • Ege Postası
  • 04.01.2018 - 13:30

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanlığı, il kongresi için hazırlıklarını sürdürüyor. Kültürpark Celal Atik Spor Salonu’nda 7 Ocak Pazar günü saat 10.00’da başlayacak olan 36. olağan CHP İzmir İl Kongresi için sahne kurulumu ve led ekranlar hazırlandı. 5 bin Türk Bayrağı ve CHP bayrağının dağıtılacağı kongrede divan başkanlığını ise Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl yapacak.

“İLK KEZ BİZİ KABUL ETTİ”

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, “7 Ocak 2017 ‘de yapılacak 36. Olağan il kongremizin divan başkanlığı için partimizin Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ü davet ettik. Kendisi de İzmir gibi partimizde çok önemli yeri olan kentimizde divan başkanlığı görevini, aslında divan başkanlığı hiçbir yerde yapmamasına rağmen, bizi kırmayarak kabul etti. Genel Başkanımızın katılımı ise net programının gelmesiyle kesinleşecek” dedi.

5 BİN TÜRK BAYRAĞI

İl Kongresi hazırlıklarında ayrıntılar ise şöyle;

Celal Atik Spor Salonu kongre için parti görevlilerine 6 Ocak akşamı saat 20.00'de teslim edilecek. Kongre için dev led ekranlar ve büyük bir sahne kurulacak. Adaylara afişleri için eşit yer ayrılacak. 5 bin adet parti bayrağı ve Türk bayrağı dağıtılacak. Delegeler kendileri için saha içinde özel ayrılan bölümde oturacak. Protokol ve vatandaşlar tribünlerde yer alacaklar. Çarşaf liste olacağı için yemek saatlerinde iki kez kumanya dağıtılacak.Seçim kurulu oy verme esnasında 80 kabin ve 8 sandık kuracak.

SABAHA KADAR SÜRECEK

Kongrenin düzeni için kadın ve gençlik kolları ile özel güvenlik elemanlarından oluşan toplam 200 kişi görev yapacak.  Odalar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve sendikalardan katılım olacak.  Led ekranlardan ilin çalışmaları ile Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2017’ye damga vuran konuşmaları yansıtılacak. Divan’ın seçim kuruluna saat 17.30 gibi görevi teslim etmesi bekleniyor. Genel Başkanın katılımına göre bu sürenin şekilleceneği ifade edilirken, seçim kurulunun görevini 8 Ocak sabahı 06.00-07.30 sularında tamamlanması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.