Dolar 32,3666
%0.15
Euro 34,9429
%-0.35
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,12
%0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir il yönetimi, belediye/örgüt sorununa müdahale edecek!

CHP İzmir il yönetimi, belediye/örgüt sorununa müdahale edecek!

CHP İzmir'de belediye başkanı ve ilçe başkanı arasında sorun yaşanan ilçelerde il yönetimi çalışma yapacak. İl yönetimi, belediye/örgüt sorununa müdahale edecek

  • Ege Postası
  • 28.10.2016 - 10:48

EGE POSTASI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanlığı, yerel seçimlerde kaybedilen 8 ilçeyi yeniden kazanmak adına buralar için özel ekipler kurarken, bir yandan da parti içi sorunların yaşandığı ilçelere ağırlık vermeye karar verdi.

İl yönetimi, belediye başkanı ve ilçe başkanı arasında sorun olan ilçelerde özel toplantılar yapma kararı aldı.

ÖNCELİK 5 İLÇE

İl yönetiminde bu kapsamdaki ilçeler masaya yatırıldı. Bayındır, Tire, Dikili, Urla, Foça, Konak ve Gaziemir'de ilçe başkanı ve belediye başkanı arasında çeşitli sıkıntılar olduğu gündeme geldi. Bu 7 ilçeden Gaziemir ve Konak'ta sürecin iki başkan arasındaki diyalogla aşılacağı fikri oluşurken Bayındır, Tire, Dikili, Urla ve Foça'ya müdahale edilmesi kararlaştırıldı.

2 BAŞKANLA ÖZLE TOPLANTI

İl Başkanı Asuman Ali Güven, 1. Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ednan Arslan, 2. Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Okan Karlıdağ ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı  Dilek Bilgin, önümüzdeki günlerde bu 5 ilçeye ayrı zamanlarda çıkarma yapacak. Dört isim, belediye başkanı ve ilçe başkanıyla birlikte özel toplantı yapıp yaşanan sıkıntıları masaya yatıracak, sorunların çözümü noktasında fikir üretecek. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.