Dolar 32,5656
%0.16
Euro 34,8254
%0.47
Altın 2.418,060
%-0.61
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir İl Başkanlığı yeni binasını buldu!

CHP İzmir İl Başkanlığı yeni binasını buldu!

CHP İzmir’in yeni il başkanlığı binası yapılmak üzere Alsancak’ta dört katlı bir bina bulundu. Ön görüşmeleri tamamlanan ve olumlu görüş alınan binanın satın alınacağı öğrenildi. Komisyon görüşmelerini tamamladı

  • Ege Postası
  • 10.01.2020 - 13:09

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı, yeni il binası için aradığı yeri buldu. Uzun süredir arayışını sürdüren komisyon olumlu görüş bildirdiği bina için Genel Merkezi’n de fikrinin alındığı ve onay çıktığı belirtildi.

Yeni il binası için Alsancak Semti, Kültür Mahallesi 1392 Sokak’ta yer alan 4 katlı bir apartmanın satın alınacağı öğrenildi. Maliyetine dair henüz bir bilgi paylaşılmazken, il yöneticilerinin binayı beğendikleri aktarıldı. Milletvekilleri ve ilçe başkanlarının da yeni bina için görüşlerinin alınacağı belirtildi.  

Yeni binanın satın alınması için il başkanlığı kendi bütçesinin yanı sıra Genel Merkez’den de destek alacağı ayrıca örgütlerin katılacağı bir kampanya düzenleyeceği öğrenildi.

İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, uzun süredir kullandıkları Şair Eşref Bulvarı üzerindeki il binasının artık kendilerine yetmediğini ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve parti eğitmenleri için ayrı ayrı toplantı salonlarının olmasını istedikleri bir bina arayışı içinde olduklarını beyan etmişti.

Öte yandan yeni binanın satın alma işlemlerinin tamamlanmasının ardından önce kullanıma uygun hale getirilmesi için tadilata alınacağı ve taşınma işleminin tadilat sonrası gerçekleşeceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.