Dolar 32,5601
%0.06
Euro 34,9887
%0.46
Altın 2.426,020
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir İl Başkanı Güven aday olmayı düşünüyorum

CHP İzmir İl Başkanı Güven aday olmayı düşünüyorum

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, ilçe başkanları toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, “Aday olmayı düşünüyorum, gelecek hafta sonu kararımı görüşmeler sonrası açıklayacağım” dedi. Salı günü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun İl Başkanlığı’na gelerek olağanüstü bir toplantı yapacağını söyledi. İlçe başkanları toplantısı sonrası

  • Ege Postası
  • 22.12.2017 - 16:53

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, ilçe başkanlarıyla yaptığı il kongresi gündemli toplantı sonrası gazetecilere açıklama yaptı.  İl Başkanı Güven gazetecilere yaptığı açıklamada aday olmayı düşündüğünü vurgulayarak, “Son görüşmelerimi yapıp gelecek hafta sonu kararımı verip adaylığımı açıklayacağım” dedi.

Güven toplantıda bir isim üzerinde uzlaşılmadığını belirterek, “Toplantıda 23 ilçe başkanımız konuştu. 3 ilçe başkanımız eksikti. Geri kalan tüm ilçe başkanları buradaydı. Hepsi tek tek söz aldı. Konuşmalarda il başkanı olarak ben ve yönetimim süreci iyi yönettiğimizi söyleyip, teşekkür ettiler. İyi bir anlayışla yürüttüğümüzü adil olduğumuzu sürecin barışçıl, demokratik, güzel bir şekilde yürütülmesine ciddi katkıda bulunduğumuzu söylediler. Hepsi bizden memnun olduklarını ifade ettiler” dedi.

Kongrede aday olacak isimlerin yavaş yavaş ortaya çıkması konusunda fikir birliğine ulaştıklarını ifade eden Güven, “Adaylar, aday olmak isteyenlerin daha açık net bir şekilde ortaya çıkmalı, delegasyonda bu konuda fikir sahibi olmalı. Düşüncelerini söyleyebilmeli şeklinde bir görüş belirtildi. Gelecek hafta İl delege toplantıları yapılacak ilçelerde. Bu konu oralarda daha da netlik kazanacaktır. Pazartesi günü Aziz Bey’in Asansör’de yemekli daveti var. Akşam belediye başkanlarıyla buluşacak. Salı günü de 16.00’da il yönetimiyle olağanüstü bir toplantı yapacağız karşılıklı düşüncelerimizi ifade edeceğiz. Süreç artık şekillenmeye başlamış olacak” diye konuştu.

“GENEL BAŞKAN İZMİR DELEGESİ”

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun kongreye katılımını beklediğini söyleyen Güven “Benim gördüğüm kadarıyla Genel Başkan İzmir’e gelecektir. İzmir delegesidir. Kongremizin doğal delegelerindendir. Katılımda İzmir’i tercih edecektir. Biz de İzmir olarak Genel Başkanımızın geldiği kongrenin ona yakışır bir ortamda güçlü bir kongre şeklinde hazırlık yapıyoruz. İnanıyorum ki güzel bir kongre olacak. Tek liste de olabilir. Yarışta olabilir. Asıl olan kongreden güçlü mesajlar çıkarabilmesi. Genel Başkanımızı orada iyi ağırlayabilmemiz ve partimizin geleceğine güç katacak birlik beraberliğimi güçlendirecek güçlü söylem ve il örgütününü oluşmasına katkıda bulunması. İlçe başkanları da bu duyarlılıkta." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.