Dolar 32,4783
%0.21
Euro 34,5416
%0.14
Altın 2.475,330
%-0.32
Bist-100 9.535,00
%-1.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'i sarsan ölüm... Yücel Özen hayatını kaybetti

CHP İzmir'i sarsan ölüm... Yücel Özen hayatını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir eski İl Yöneticisi ve Millet İttifakı Tire Belediye Meclis üyesi 1. sıra adayı partinin emektarlarından Yücel Özen, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. CHP İzmir'i sarsan ölüm

  • Ege Postası
  • 20.03.2019 - 19:39

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl eski Sekreteri, partinin sevilen ve emektar isimlerinden Yücel Özen hayatını kaybetti. Bir süredir Ege Üniversitesi Hastanesi’nde akciğer kanseri tedavisi gören Yücel Özen 61 yaşında yaşam savaşını kaybetti. Yücel’in cenaze töreni belli oldu.

Özen'in cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Tire Mehmet Akif Camiinden kaldırılıp, Tire Asri Mezarlığına defnedilecek.

CHP'yi yasa boğan ölüm haberinin ardından çok sayıda partili sosyal medya hesaplarından mesaj yayınladı.

Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer mesajında, "Çok sevdiğim yol arkadaşım CHP İzmir eski il sekreteri Yücel Özen’in aramızdan ayrılışını derin bir üzüntüyle öğrendim. Ailesi ve tüm yakınlarına başsağlığı dilerim. Toprağı bol olsun." dedi.

CHP İl Başkanı Deniz Yücel mesajında, "Doğru bildiği yoldan şaşmamış, bu yolda kalp kırmamış, partisini kendi ailesi, yuvası bilmiş, hepimizin üstünde büyük emeği olan ağabeyimizi, Yücel Özen’i zamansız kaybetmenin tarifsiz acısını yaşıyoruz. Solculuğun, mücadele ruhun ve babacanlığınla hep kalbimizde olacaksın. Yerin dolmaz, hakkın ödenmez sevgili Yücel abi. Mekanın cennet olsun." ifadelerini kullandı.

CHP İzmir İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yayınlanan mesaj da ise, "CHP İzmir’in gülen yüzü, emeği ve verdiği demokrasi mücadelesiyle simge olmuş, gençlik kollarından başlayarak örgütümüzün her kademesinde görev almış olan Yücel Özen’i kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Mekanı cennet olsun." ifadeleri kullanıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.