Dolar 32,3146
%0.2
Euro 35,1147
%-0.02
Altın 2.293,180
%0.69
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir günlüğü!

CHP İzmir günlüğü!

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı, demirbaşları arasında bugüne kadar hiç bulunmayan parti aracı aldı. CHP Bornova Kadın Kolları Başkanı istifa etti. Öte yandan CHP İzmir İl Yöneticisi Utku Gümrükçü, anayasa değişikliği teklifine yönelik sosyal medyadan "Bir Yurttaşa Mektup" adı altında mesaj yayınladı. Güven'den çarpıcı 'Sosyal' mesajlar

  • Ege Postası
  • 12.01.2017 - 09:28

EGE POSTASI - CHP'de ilçe örgütlerinin bir bir ayağı yerden kesiliyor. 

CHP'de geçtiğimiz günlerde düzenlenen birlik beraberlik gecesinde elde edilen gelirle bünyesine araç kazandıran CHP Çiğli İlçe Başkanlığı'nın ardından CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı da araç aldı.

CHP Bornova'da kadın kolları başkanı istifa etti

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı'nın demirbaşları arasında ilk defa yer alacak olan midibüs 90 bin TL'ye alındı. Midibüsün maliyeti Karşıyaka Belediye Başkanı CHP'li Hüseyin Mutlu Akpınar, İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve bazı meclis üyelerinin katkılarıyla karşılandı.

Güven'den çarpıcı 'Sosyal' mesajlar

Midibüs 16 artı 1 kişilik. Plakasında 'CHP' yazan midibüsün önümüzdeki günlerde giydirmesi yapılacak. Araçtan sadece ilçe yönetimi değil kadın ve gençlik kolları da faydalanacak. Midibüste ayrıca seçim dönemlerinde kullanılması adına ses sistemi de yer alacak. 

GÜMRÜKÇÜ'DEN SOSYAL MEDYADA MEKTUP

Öte yandan CHP İzmir İl Yöneticisi Utku Gümrükçü, anayasa değişikliği teklifinin Meclis'te görüşüldüğü süreçte sosyal medyadan "Bir Yurttaşa Mektup" adı altında mesaj yayınladı. 

Gümrükçü, mesajında şu ifadeleri kullandı;

"Sevgili yurttaş,

Ülkemiz önemli bir eşikten geçiyor... 

Marx'ın tabiriyle "Katı olan her şey buharlaşıyor...”

Ulusal birliğimiz çözülüyor... "Devlet aygıtı" iktidar eliyle parçalanıyor...

90 yıl önce kanla çizilen sınırlar sorgulanıyor... 

Yurtta ve dünya da “savaş tamtamları” çalıyor... Yönetenler eskisi gibi yönetemiyor! 

Kimilerinde geleceğe dair umutlar tükeniyor... Belirsizlik geleceğe dair endişeyi körüklüyor... Bazıları ise “yılan”a sarılmayı tercih ediyor! Kimisi kafasını kuma gömmeyi tercih ediyor…

Diğer yandan değişimden yana kitlelerin yükselişi hissediliyor... Dip dalgası geliyor… Her geçen gün toplumdaki özgürlükçü yükseliş ile iktidarın kısıtlayıcı yönelimli arasındaki çelişki keskinleşiyor… Giderek uzlaşmaz bir hal alıyor!

Karar vakti yaklaşıyor! 

Taraflar netleşiyor...

İnsanlık tarihinin en eski mücadelesi Türkiye topraklarında uç veriyor!

Dün ile yarının... Gericilik ile ilericiliğin... Ezen ile ezilenin... Karanlık ile aydınlığın... Diktatörlük ile demokrasinin... Sorgulamadan inanan kul ile aklını kullanan özgür yurttaşın mücadelesi...

2017 yılında Anadolu topraklardaki bütün ilerici birikimlerin mirasçısı Cumhuriyetçiler ile Saray geleneğinin mirasçısı saltanatçıların mücadelesi olarak sahne alıyor...

Sevgili yurttaş unutma sana da bu süreçte çok iş düşüyor!

Hilafet ve saltanat özentilerine karşı laiklik ve demokrasiyi eylemli olarak savunmanın, “Saray”a karşı Mustafa Kemal'in bayrağını yükseltmenin vakti geldi, geçiyor! 

Bandırma gemisi kalkıyor!"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.