Dolar 32,5710
%0.1
Euro 34,9591
%0.37
Altın 2.426,840
%0.15
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir eski İl Başkanı Hilmi Değirmenci hayatını kaybetti

CHP İzmir eski İl Başkanı Hilmi Değirmenci hayatını kaybetti

İzmir'de SHP'nin son il başkanı olan ve SHP-CHP birleşmesinin ardından bir dönem CHP'de il başkanlığı yapan Hilmi Değirmenci hayatını kaybetti.

  • Ege Postası
  • 20.06.2020 - 09:09

İzmir'de SHP'nin son il başkanı olan ve SHP-CHP birleşmesinin ardından bir dönem CHP'de il başkanlığı yapan Hilmi Değirmenci hayatını kaybetti. CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada aynı zamanda eniştesi olan Değirmenci'nin vefat ettiğini bildirdi.

Bayır açıklamasında "ülkesine, memleketine ve partisine ömrünü adamış, SHP’nin son İzmir İl Başkanı, uzun yıllar iş ortaklığı yaptığımız, siyaset hayatında da omuz omuza mücadele ettiğimiz; Sevgili eniştem Hilmi Değirmenci, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir. Acımız çok büyük" açıklamasında bulundu.

CHP İl Başkanı Deniz Yücel ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Ömrünü sol harekete vermiş, zorlu yıllarda İl başkanlığı görevinde bulunmuş, CHP ve SHP’nin birleşmesinde İzmir’de rol almış il başkanımız Hilmi Değirmenci’nin vefat ettiğini üzülerek öğrendim. Değerli büyüğümüze Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de "SHP'nin son İl Başkanı, yol arkadaşımız  Hilmi Değirmenci'nin vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına başsağlığı dilerim." mesajını paylaştı.

Değirmenci'nin cenazesi 21.06.2020 Pazar günü (yarın), saat 12:00’de, İzmir İl Başkanlığı önünde düzenlenecek törenin ardından, öğle namazında Üçkuyular Yumurtacı Ahmet Akdeniz Camii’nden kaldırılacağı bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.