Dolar 32,5206
%-0.08
Euro 34,7975
%-0.2
Altın 2.422,980
%-0.29
Bist-100 9.756,00
%1.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'den üniversite açılımı

CHP İzmir'den üniversite açılımı

CHP İzmir İl Başkanlığı, üniversitede okuyan gençlere dokunacak. CHP İzmir Bilim Yönetim ve Kültür Platformu (BYKP) önce üniversiteli gençlerle kamp ve çalıştay yapacak, ardından üniversiteli gençleri CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile bir araya getirecek. Önce kamp ve çalıştay sonra Kılıçdaroğlu ile toplantı

  • Ege Postası
  • 21.10.2016 - 11:33

EGE POSTASI - CHP İzmir İl Başkanlığı, üniversite açılımı yapacak.
CHP İzmir Bilim Yönetim ve Kültür Platformu (BYKP) önümüzdeki ay kentteki üniversitelerde okuyan öğrencilerle iki günlük kamp organize edecek. Genel başkan yardımcıları, PM üyeleri ve milletvekillerinin de katılacağı kampta gerçekleşecek çalıştayda gençlerin sorunları, gençlerin CHP'ye bakışı ve beklentileri masaya yatırılacak.

KILIÇDAROĞLU İLE BÜYÜK TOPLANTI
2 günlük kamp ve çalıştay sonrası il başkanlığı rapor hazırlayacak ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sunacak. Daha sonra ise İzmir'de gençleri Kılıçdaroğlu ile bir araya getirecek büyük bir toplantı düzenlenecek. Toplantıda en az bin üniversitelinin CHP Lideri ile bir araya getirilmesi planlanıyor.
CHP İzmir BYKP'den Sorumlu Başkan yardımcısı Alper Yüce, il yöneticileri Pınar Çırçır ve Aytül Tokgözlü ile birlikte hafta içinde Genel Merkez'e giderek projeyi Kılıçdaroğlu'na aktardı. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.