Dolar 32,3789
%0.19
Euro 35,0323
%-0.09
Altın 2.326,490
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’den Tolunay seferberliği!

CHP İzmir’den Tolunay seferberliği!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşayan ve aplastik anemi hastası olduğu için ilik nakli bekleyen Tolunay Akalın’a bağış kampanyası devam ediyor. Sosyal medya üzerinden Akalın’ın arkadaşları tarafından başlatılan kampanyaya CHP’li Deniz Yücel ve Tacettin Bayır da destek verdi. CHP İzmir'den kök hücre kampanyasına destek

  • Ege Postası
  • 01.03.2020 - 14:33

EGEPOSTASI - Elinde oluşan morluklar sonrası hastaneye giden ve “Aplastik Anemi” tehşisi konulan Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Tolunay Akalın’ın hayata tutunması için yakın arkadaşları tarafından sosyal medyada “ilik nakli” kampanyası başlatıldı. Genç Akalın’ın yaşam mücadelesini kazanması için yürütülen donör kampanyasına CHP İzmir’den İl Başkanı Deniz Yücel ve Milletvekili Tacettin Bayır da destek verdi.

Sosyal medya hesaplarından İzmirlilere çağrıda bulunan Deniz Yücel, “Hayat sadece yaşamak değildir, yaşarken yaşatmaktır.Kök hücre bağışlayarak, bir cana can olmak için Tolunay'a umut oluyoruz. Ben yarın Tolunay için donör taramamı yaptıracağım. Umarım Tolunay'a umut ışığı olur.#donörol #hayatkurtar” ifadelerini kullandı.

DONÖR OLMAK İÇİN KONAK’A
Tolunay’a umut olmak için kampanyaya katılan CHP’li vekil Tacettin Bayır ise İzmirlilere, pazartesi günü(02.03.2020) saat 15.00’te Kızılay’ın Konak’ta bulunan mobil aracında Tolunay için donör tarama kampanyasının başlayacağını duyurdu.

Hayat sadece yaşamak değildir, yaşarken yaşatmaktır.
Kök hücre bağışlayarak, bir cana can olmak için Tolunay'a umut oluyoruz. Ben yarın Tolunay için donör taramamı yaptıracağım. Umarım Tolunay'a umut ışığı olur.#donörol #hayatkurtar pic.twitter.com/IfiqrvmWTa

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.