Dolar 32,4837
%-0.17
Euro 34,9541
%0.36
Altın 2.435,050
%0.49
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'den tam kadro Ankara çıkarması

CHP İzmir'den tam kadro Ankara çıkarması

CHP İzmir İl Başkanlığı'nın 37. Olağan İl Kongresi’nde seçilen yeni yönetimi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile makamında görüştü. İzmir heyeti Kılıçdaroğlu buluşmasının ardından üç genel başkan yardımcısı ile de bir raya geldi. CHP İzmir'den tam kadro Ankara çıkarması

  • Ege Postası
  • 05.03.2020 - 10:59

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanlığı'nın 8 Şubat’ta gerçekleşen 37. Olağan İl Kongresi’nde göreve seçilen yeni yönetim, kongre sonrası ilk ziyaretini tam kadro Ankara'ya gerçekleştirdi.

Yeni yönetim kurulu İl Başkanı Deniz Yücel önderliğinde ilk olarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştü. Kılıçdaroğlu ile genel siyaset üzerine sohbet edildiği öğrenilirken, iktidar yolunda yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

İl Başkanı Deniz Yücel ziyaret sonrası sosyal medyadan, "İnançlı, kararlı ve emin adımlarla CHP’yi iktidara taşıyan, halkına hep doğruları söyleyen, güce tapmayan, tapanlardan korkmayan, hak, hukuk ve adalet mücadelesinin önderi Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu İl Yönetim Kurulumuzla birlikte makamında ziyaret ettik" mesajını paylaştı.

Öğleden sonra CHP liderinin makamında gerçekleşen nezaket ziyareti sonrası Yücel ve beraberindekiler genel başkan yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun ve Tuncay Özkan'ı da ziyaret etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.