Dolar 32,3658
%0.15
Euro 35,0442
%-0.06
Altın 2.325,090
%0.2
Bist-100 9,11
%0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’den depremzedeler için özel çalışma

CHP İzmir’den depremzedeler için özel çalışma

CHP İzmir İl Yönetimi haftalık olağan İl Başkanı Deniz Yücel’in idaresinde gerçekleştirdi. Toplantının gündem maddesi 30 Ekim’de meydana gelen deprem ve ardından yapılan çalışmalar oldu. Deprem için kurulan komisyon il yönetimine rapor sunarken ilerleyen günlerde depremzedeler için özel bir çalışma yapılacağı belirtildi.

  • Ege Postası
  • 12.11.2020 - 19:32

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Yönetimi haftalık olağan İl Başkanı Deniz Yücel’in idaresinde gerçekleştirdi. Pandemi koşulları ve deprem nedeniyle Kültürpark İzmir Sanat’ta gerçekleştirilen toplantıda gündem 30 Ekim’de İzmir’de meydana gelen ve 115 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan deprem oldu.

Geçtiğimiz hafta, depremzedelere ulaştırılacak yardımlarda daha koordineli ve hızlı olunması adına kurulan ve Azize Pelda Tokan, Kemal Özdönmez, Cansu Malatyalı,Yılmaz Görkem Duman, Erol Mutlu, Rıfat Koç, Fulya Alçay, Saniye Fıçı ve Yıldız Yılmaz'ın yer aldığı komisyonun hazırlanan ilk raporu il yönetimine sunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; toplantıda deprem sonrası sahada bulunan CHP heyetinin ilk günden itibaren çalışmalar değerlendirildi. Ayrıca, Büyükşehir, ilçe belediyeler ve yönetim arasındaki uyuma dikkat çekildiği belirtildi.

Toplantıda ayrıca deprem sonrası siyasi gelişmeler ve yaşanan olaylar sonrası oluşan siyasi tablo da masaya yatırıldığı öğrenildi.

Öte yandan İzmir depremden etkilenen vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için ilerleyen günlerde özel bir çalışma yürüteceği de belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.