Dolar 32,3840
%0.21
Euro 35,0556
%-0.03
Altın 2.326,900
%0.28
Bist-100 9,13
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'den BizVarız mesaisi

CHP İzmir'den BizVarız mesaisi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çağrısı ile hayat bulan “BizVarız” kampanyasına İzmirlilerin desteği sürerken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de örgüt olarak bin kolilik destekte bulunduklarını açıklamıştı. Yücel ve beraberindekiler bugün öğleden sonra Kültürpark lojistik merkezine giderek hem sembolik olarak kolileri teslim etti hem de paketleme yapan gönüllülere yardım edip moral verdi.

  • Ege Postası
  • 10.04.2020 - 16:04

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüs salgınının ekonomik ve sosyal etkilerine karşı başlattığı “BizVarız” kampanyası İzmirlilerin desteğiyle büyüyor. 

İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere CHP’li milletvekilleri ve CHP İzmir İl Örgütü, kampanyaya bin adet gıda paketiyle destek olurken, koliler dün teslim edildi. 

İl Başkanı Deniz Yücel öncülüğünde, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Milletvekilleri Atila Sertel, Sevda Erdan Kılıç, Mahir Polat, Murat Bakan, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal Uçar ve il yöneticileri Kültürpark 3 No’lu holdeki lojistik merkezine giderek orada özveriyle çalışan gönüllülere ve büyükşehir personeline moral verdi.

İzmir Büyükşehir Başkanı Tunç Soyer, program boyunca partililerine eşlik etti.

Yücel ve beraberindekiler gıda kolilerinin paketlenmesine yardım ettiler.

“Sosyal belediyeciliğin en güzel örnekleri”

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel tüm insanlığı tehdit eden bir salgınla karşı karşıya kaldıklarını, bu salgından en az can kaybı ile en az zararla kurtulmak istiyorsa, dayanışmayı arttırmak gerektiğini söyledi.

Yardımlaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birinin İzmir’de yaşandığına dikkat çeken İl Başkanı Deniz Yücel, “İktidarın sosyal devletin gereklerini yerine getiremediği bir ortamda, CHP’li belediyeler sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini tüm Türkiye’ye gösteriyorlar. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, tüm ilçe belediyelerimiz ihtiyaç sahibi ailelerin, temel ihtiyaçlarını karşılıyorlar” dedi.

Yücel, gelecek günlerde dayanışmayı ilçeler genelinde daha da arttırarak, bu süreçte yurttaşların yaşadığı sıkıntıları azaltmak için daha fazla çalışacaklarını açıkladı.

“Bu salgının tahribatını azaltacağız”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kampanyaya destek veren CHP’li milletvekilleri, İl Başkanı Deniz Yücel, CHP’li gençlere teşekkür etti.

“Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiç birimiz” sloganının bu süreçte daha da anlamlı olduğunu söyleyen Tunç Soyer, şöyle konuştu:

“Dayanışma şuan bizim en çok emek vermemiz gereken başlık. Bu sel bittiğinde geriye kalan kum, bu dayanışmanın hatırası ve başarısı olacak. Bugün bu dayanışma Türkiye’nin hiç bir yerinde olmadığı kadar İzmir’de güçlendi, yayıldı. Ve daha da büyüyor. Burada bulunan yüzlerce gönüllü insan, bizim umudumuzu da büyütüyor. Bu dayanışma belki de bütün bu salgının en kıymetli hatırası olacak. Biz komşuluk, mahalle, imece kültürünü atalarımızdan öğrenen bir milletiz. Şimdi bunları tekra r hatırlamanın ve bunları hayata geçirmenin en doğru zamanı. Bir birimize sahip çıkarak, bu krizin, bu salgının tahribatını azaltacağız.”

Öte yandan CHP il kadın kolları ve gençlik kollarından 80 gönüllü gıdaların paketlenmesinde ve dağıtılmasında büyük bir özveriyle çalışmaya devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.