Dolar 32,4964
%0.26
Euro 34,5902
%0.28
Altın 2.496,310
%0.53
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de Yücel ilçe turuna başlıyor

CHP İzmir'de Yücel ilçe turuna başlıyor

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Ankara ve İzmir arasında yoğun bir mesai harcadıktan sonra nihayet sahaya iniyor. Yücel, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçe turuna çıkıyor. Başkan Yücel örgüt turuna başlıyor

  • Ege Postası
  • 13.03.2018 - 17:55

YAĞMUR UYGUR/ EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Ankara ve İzmir arasında yoğun bir mesai harcadıktan sonra nihayet sahaya iniyor. Bu gece beraberinde il yönetim kurulu üyeleriyle Ankara’dan dönecek olan CHP İzmir İl Başkanı Yücel, yarın ilçe turuna başlayacak.

7 Ocak’taki il kongresinde başkan seçilen Yücel, il yönetim kurulu üyeleriyle ilk ziyaretini yarın gerçekleştirecek.

4 İLÇEYLE BAŞLIYOR

İl Başkanı Yücel'in, ilk durağı Çarşamba (yarın) saat 11:00’de Karabağlar olacak ardından saat 13:00’de Buca İlçe Başkanlığı’na geçecek. Başkan Yücel daha sonra saat 15:00’de Balçova'da saat 17:00’de de Narlıdere’de olacak.

YÜCEL: FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNACAĞIZ

İl Başkanı Yücel ilçe ziyaretlerine ilişkin, “İlçe başkanlarımızı, ilçe yönetim kurulu üyelerimizi, kadın ve gençlik kolları, belediye meclis üyeleri, il delegeleri varsa kurultay delegeleriyle bir araya geleceğiz. Arkadaşlarımızı dinleyeceğiz. Kendi ilçeleri özelinde yapacakları çalışmalarla ilgili onların fikir ve önerilerini alacağız. Ortak bir çalışma programı oluşturacağız. Ondan sonraki süreçte STK’lar ve demokratik kitle örgütleriyle bir araya geleceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.