Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de örgüt zirvesi! İlçe başkanlarından Büyükşehir sitemi

CHP İzmir'de örgüt zirvesi! İlçe başkanlarından Büyükşehir sitemi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel yeniden başkan seçilmesinin ardından ilk kez ilçe başkanlarıyla buluştu. CHP İzmir İl Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantıda Kılıçdaroğlu'nun Yücel'e belirttiği hususlar ilçe başkanlarına aktarıldı. İlçe başkanlarının ortak sıkıntısı ise Büyükşehir ile koordinasyon sorunu oldu. İlçe başkanları Soyer'in kendilerini yok saymasından şikayetçi olurken, Soyer ile özel olarak toplanmak istedikleri öğrenildi. Öte yandan toplantıda ilçe başkanları erken seçim olacak gibi çalışma kararı aldı. CHP İzmir'de örgüt zirvesi

  • Ege Postası
  • 18.02.2020 - 13:35

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ikinci kez başkan seçildiği il kongresinin ardından ilçe başkanlarıyla ilk toplantısını yaptı. Deniz Yücel'in durum değerlendirme ve kongre desteği için teşekkür toplantısına 30 ilçe başkanı da katılırken, toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

BAŞKAN SOYER'E KOORDİNASYON VE İSTİHDAM ELEŞTİRİSİ

Sakin bir havada gerçekleşen toplantıda ilçe başkanlarının, büyükşehir belediyesi ile yeterli koordinasyonun sağlanamadığı konusunda Deniz Yücel'e sitem ettikleri öğrenildi. CHP ilçe örgütleriyle büyükşehir arasında kopuklukların olduğu bunların giderilmesi için ilçe başkanlarının Tunç Başkanla görüşmek istedikleri öğrenildi. İlçe başkanları Tunç Başkanla bir araya gelip örgüt tabanı kaynaklı sıkıntıları iletmek istiyor. Bu sıkıntıların daha çok iş talebi ve istihdam üzerinde yoğunlaştığı öne sürüldü.

İlçe başkanlarının en temel sıkıntısını iletişim olduğu öğrenilirken, Büyükşehir'in ilçelerde yaptığı faaliyetler konusunda kendilerine bilgi verilmediğini belirtiyorlar. İlçe başkanlarının, büyükşehir faaliyetlerini hasbel kader vatandaşlardan ya da köylüden öğrendiklerini sitemkar bir şekilde Yücel'e ilettikleri öğrenildi. Toplantıda ilçe başkanlarının Büyükşehir'in kendilerini bilgilendirmeden yapılan faaliyetleri konusunda rahatsızlıklarını "Kimse biresyel olarak partinin üstünde değildir' mesajı vererek dile getirdi. Soyer'in o koltukta oturma nedeninin örgüt olduğunu unutmaması gerektiği Yücel'e iletildi. İletişim konusundaki en büyük sıkıntıyı ise belediyesi CHP'li olmayan ilçelerin yaşadığı öğrenilirken, Yücel de en kısa zaman Başkan Soyer ile bir toplantı ayarlayacağı öğrenildi.

AKTİF ÜYE HAREKATI!

İl Başkanı Yücel'in ilçe başkanlarından mahalle bazlı çalışma istediği öğrenildi. Hangi mahallelerin riskli olduğunun raporlanmasını isteyen Başkan Yücel üyeliklerle ilgili yoğun bir çalışma yapılmasını istiyor. Başkan Yücel pasif üyeliğin ortadan kaldırılmasını üyelerin örgütün etkinlik ve eylemlerine aktif olarak katılmasını istediği öğrenildi. Yücel'in üye sayısının artırılmasını istediği de belirtiliyor. Yücel ile ilçe başkanlarının olası bir erken seçim için saha çalışmalarına kararı aldığı da ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.