Dolar 32,5555
%0.21
Euro 34,9592
%-0.04
Altın 2.458,740
%0.92
Bist-100 9.886,00
%1.74

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de o ilçe örgütü hayır yaptı... 'İmamoğlu' lokması

CHP İzmir'de o ilçe örgütü hayır yaptı... 'İmamoğlu' lokması

23 Haziran'da yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde rekor bir oyla rakibi Binali Yıldırım'a 9 puan fark atarak başkan seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu partisinde büyük sevinç yarattı. Kampanya boyunca sahada aktif olarak İmamoğlu'na destek veren CHP Gaziemir İlçe Örgütü İmamoğlu'nun seçim zaferi sonrası bugün ilçede lokma hayrı yaptı. CHP İzmir'de o ilçe örgütü hayır yaptı

  • Ege Postası
  • 25.06.2019 - 17:18

EGEPOSTASI- Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu yüzde 54,21 oy alarak seçimi kazandı. Rakibi AK Parti adayı Binali Yıldırım'a 9 puan fark atan İmamoğlu mazbatasını alıp göreve başlamayı bekliyor.

Öte yandan CHP'de İmamoğlu sevinci yaşanıyor. İmamoğlu’nun seçim kampanyasına hem maddi destek sağlayan hem de sahada aktif çalışan CHP Gaziemir İlçe Örgütü, İmamoğlu'nun İstanbul zaferinin ardından ilçe meydanında lokma döktürüp hayır yaptı.

'Ekrem İmamoğlu'nun Belediye Başkanlığını kazanması vesilesiyle' yapılan hayır ilçe örgütünün sosyal medya hesaplarından, "Gaziemir’de Her şey çok güzel oldu!" notuyla paylaşıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.