Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de o ilçe başkanı aday olmayacağını açıkladı

CHP İzmir'de o ilçe başkanı aday olmayacağını açıkladı

CHP Urla İlçe Başkanı Bahri Yalaz 26 Kasım'da yapılacak ilçe kongresinde aday olmayacağını ifade ederek ilçe yönetiminde 8 yıldır aktif görev alan Hakan Özbadur’un adaylığı için öneride bulunma kararı aldıklarını söyledi. Egepostası'na konuşan Yalaz, “36 yıldır aktif siyaset yapıyorum. Liyakat ve Genel Başkan'ın işareti gereği bayrağı genç bir arkadaşımıza telim edeceğiz” dedi. İlçe başkanı aday olmayacağını açıkladı

  • Ege Postası
  • 14.11.2017 - 13:23

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Urla İlçe Başkanı Bahri Yalaz yeni dönemde aday olmayacağını açıkladı. İlçe Yönetim Kurulu toplantısında aldığı kararı yöneticilerle paylaşan Yalaz, liyakat gereği ilçede 8 yıldır aktif olarak yöneticilik yapan Hakan Özbadur’un kongrede başkan olarak önerilmesi konusunu gündeme getirdi.

İlçe yöneticilerinin de desteğiyle alınan kararı açıklayan Yalaz, “Zaten ben 36 senedir aktif siyaset içindeyim. 2014’te İlçe eski Başkanı Yusuf Baratalı Başkan’ın milletvekili adayı olması nedeniyle ilçemizden abi olarak görev tevdi edildi. O günden bu yana hizmet etmeye çalıştım. Artık Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da işaret ettiği gibi gençlerin önünü açmamız gerektiğine inanıyorum. Genel Başkan'ımızın düşüncesine katkı olsun diye genç bir arkadaşımızın ilçe başkanı olması yönünde seçilmiş değerli kongre delegelerine önerme kararı aldık” diye konuştu.

Hakan Özbadur’un 3 yıldır ilçe sekreterliği görevi yürüttüğünü ifade eden Başkan Yalaz, “Hakan Özbadur 3 yıldır ilçe sekreterimiz olarak görev yaptı.  6 yıldır da ilçe yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı. 8 yıldır partiye ilçe yönetim kurulu üyesi olarak hizmet veriyor. Liyakat çok önemli” ifadelerini kullandı.

“BİRLİK İÇİNDE KONGREYE GİDECEĞİZ”

Başkan adayı olmasa da partinin her zaman emrinde olduğunu vurgulayan başkan Yalaz, “Ben her zaman partimizin örgütümün emrindeyim nerede ihtiyaç duyarlarsa, yanlarında olacağım. Tüm bilgi birikimim ve enerjimle destekleyeceğim. Önümüzde 2019 seçim dönemi var ve bu dönem çok önemli. Partimizin her zamankinden fazla birlik bütünlük içinde hareket etme zorunluluğu var. Bu bilinçle ilçe kongresinin şekilleneceğine inanıyorum. Kimseyi ötekileştirmeden küstürmeden bir ilçe kongre yapılması için elinden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.