Dolar 32,3736
%0.17
Euro 34,9717
%-0.27
Altın 2.326,080
%0.24
Bist-100 9,07
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de kritik toplantıda neler konuşuldu'

CHP İzmir’de kritik toplantıda neler konuşuldu'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve il yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda istihdam, belediye çalışmaları, pandemi sürecinde yapılan hizmetler ve yaklaşan kurultay ele alınırken, toplantının öncekilere göre daha verimli geçtiği ifade edildi.

  • Ege Postası
  • 01.07.2020 - 14:26

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek iki önemli zirvenin ilki bugün yapıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Deniz Yücel başkanlığındaki il yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Saat 17.00’de başlayan toplantı il binasında gerçekleştirilirken, 20.00'ye kadar sürdü.

Toplantının ana gündem maddesinin "istihdam" konusu olduğu öğrenildi.

Büyükşehir şirketlerine işçi alımları konusu son zamanlarda gündemden düşmezken, il yöneticilerinin bu durumdan duyduğu rahatsızlığı toplantıda bir kez daha dile getirdiği ifade edildi.

Birinci ağızdan Soyer’e aktarılan rahatsızlık konusunda birlikte adım atılacak.

TOPLANTIDA NELER KONUŞULDU'

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda istihdam, belediye çalışmaları, pandemi sürecinde yapılan hizmetler ve yaklaşan kurultay ele alınırken, toplantının öncekilere göre daha verimli geçtiği ifade edildi.

Başkan Soyer’in il yönetim kurulunun çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdiği öğrenildi. Beraber yol yürümekten, yol arkadaşı olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Soyer'in 15 aylık görev süresinde yapılan çalışmalar ve belediye işleyişi ile ilgili bilgi aktardığı belirtildi.

İstihdam konusunda İl Başkanı Yücel ile Başkan Soyer'in ortak bir çalışma yürüteceği ve yol haritası belirleneceği öğrenilirken, “Birlikte neler yapabiliriz" fikrinde mutabık kaldıkları ifade edildi.

İlçelerle ilgili yapılan çalışmalar konusunda son durumu aktaran Soyer'e kayyum atanan Urla ilçesine daha çok ağırlık verilmesi gerektiği önerisi getirildiği öğrenildi.

Başkan Soyer’in Koronavirüs pandemisi süresince dayanışma kampanyası ile 200 binden fazla İzmirliye ulaşıldığı bilgisini paylaştığı aktarıldı.

Son olarak 25-26 Temmuz'da yapılacak kurultayla ilgili henüz isimler konusunda bir görüşme yapılmadığı ancak il kongresinde olduğu gibi kurultaya da "el ele, kol kola gidelim, İzmir'in farkını gösterelim” görüşünün benimsendiği ifade edildi.

YÜCEL: ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İl Başkanı Yücel, sosyal medyadan, "İl Yönetim Kurulu olarak İBB Başkanımız Sn. Tunç Soyer'le bir araya geldik, kentin sorunlarını ve ihtiyaçlarını konuştuk. Sn. Soyer, Belediyemizin devam eden projeleri hakkında bilgiler aktardı ve görüşlerimizi aldı. İzmir için omuz omuza, yorulmaksızın çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Başkan Soyer, 2 Temmuz Perşembe günü de (yarın) yine il binasında saat 15.30'da ilçe başkanlarıyla bir araya gelecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.