Dolar 32,4665
%-0.06
Euro 34,7382
%-0.67
Altın 2.440,150
%0.16
Bist-100 9.935,00
%2.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de kritik toplantı.. Neler konuşuldu'

CHP İzmir'de kritik toplantı.. Neler konuşuldu'

CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Arama Çalıştayı'nın ilk günü yapılan atölye çalışmaları oturumlarının ardından sona erdi. İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirilen oturumların bitmesiyle birlikte parti üst düzey yöneticiler CHP İzmir İl Binasında özel bir toplantı gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 02.10.2020 - 17:04

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen Arama Çalıştayı, Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun, Genel Sekreter Selin Sayek Böke'nin katılımıyla bugün başladı.

Çalıştay açılış konuşmaları ve basın açıklamasının ardından basına kapalı devam etti. İki oturum şeklinde yapılan toplantılarda partililer yerel yönetim-örgüt ilişkisi ve yol haritası masaya yatırdılar.

Havagazı Fabrikası’ndaki programın sonlanmasının ardından partinin ve İzmir örgütünün üst düzey yöneticileri CHP İzmir İl Binası’na geçerek özel toplantı gerçekleştirdi.

Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı il yönetcilerini dinlediği toplantıda Genel Sekreter ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da yer aldı.

Toplantıda il yöneticileri tek tek sorumlu oldukları ilçeler hakkında bilgi verdikleri ve örgüt içindeki sıkıntıları anlattıkları öğrenildi.

Belediye ve örgüt ilişkilerinin ele alındığı toplantıda Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın belediyelerin örgüt işlerine kesinlikle karışmaması gerektiğinin altını bir kez daha çizdiği aktarıldı. 

İzmir'de örgütün üstünde kimsenin olmadığını vurgulayan Salıcı'nın en yüksek mercinin il yönetimi olduğunu söylediği ifade edildi.

Salıcı'nın toplantıda özetle "Kimse örgütün üzerinde değildir. Genel Başkan'ın İzmir'deki temsilcisi il örgütüdür." dediği aktarıldı.

Toplantıya daha sonradan katılan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un "Herkes kendi işine baksın." dediği belirtildi.

Genel Sekreter Böke'nin ise daha çok ulusal politikayla ilgili mesajlar verdiği belirtildi. Böke'nin iktidar olmaktan başka çare yok dediği ifade edildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.