Dolar 32,4660
%-0.06
Euro 34,7823
%-0.54
Altın 2.439,150
%0.12
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de kongre öncesi bir aday daha ortaya çıktı!

CHP İzmir'de kongre öncesi bir aday daha ortaya çıktı!

CHP İzmir’de son genel seçimlerde 1. Bölge 11. sıra Milletvekili adayı olan, il delegesi Ezgi Deniz Urunga kongreye günler kala yarışta 'ben de varım' dedi. CHP'de il kongresi öncesi bir aday daha!

  • Ege Postası
  • 05.02.2020 - 18:42

EGEPOSTASI - 8 Şubat’ta gerçekleştirilecek CHP İzmir İl Kongresinde aday olmasına kesin gözüyle bakılan fakat henüz adaylığını açıklamayan İl Başkanı Deniz Yücel’in karşısında ilk rakip olarak İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz çıkmıştı. Kongreye günler kala bir aday daha yola çıktığını açıkladı. CHP İzmir il delegesi Ezgi Deniz Urunga, büyük yarışa günler kala ‘ben de varım’ dedi.

'ÇOK ADAYLI KONGRE İZMİR'E DAHA ÇOK YAKIŞACAK
Urunga, “Kendi demokrasi mücadelemizi kendi içimizde veremezsek başarılı olmayacağımı düşünüyorum. CHP kongrelerinin bir yenilenme, değişim noktasında örgütü canlandırdığına inanıyorum. Bu düşünceyle yola çıkan delege arkadaşlarımız var. Görüşüyoruz. Çok adaylı bir kongre olmasının İzmir’e daha çok yakışacağını inanıyorum” diye konuştu.

‘GENEL MERKEZ’E KARŞI HAREKET OLARAK ALGILANMASIN’
CHP’li Urunga ayrıca: “Hiç kimse burada adaylık yarışı yaşanmasını Genel Merkez’e karşı bir hareket olarak algılamasın ve algılatmasın. Bu duruş genel başkanımızın AKP tarafından bize tek aday yaftalamasının önüne geçecek. Asıl bu zinciri kırmazsak genel başkanımızı zor durumda kalır” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.