Dolar 32,5859
%0.22
Euro 34,8448
%0.52
Altın 2.417,090
%-0.65
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de 'Karaburun' görüşmesi

CHP İzmir'de 'Karaburun' görüşmesi

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan dün gerçekleşen gündeme 'Karaburun Belediyesi'ne polis baskını' olarak yansıyan gelişmeler sonrası CHP İzmir İl Başkanlığına gelerek, İl Başkanı Deniz Yücel'le baş başa bir görüşme gerçekleştirdi. İl Başkanı Yücel ve Erdoğan fikir alışverişinde bulundu

  • Ege Postası
  • 11.03.2020 - 16:41

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanlığında basına kapalı olarak gerçekleşen ve yaklaşık yarım saat süren zirvede Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ın, İl Başkanı Deniz Yücel'i bilgilendirdiği öğrenildi. Belediye Başkanı Erdoğan ve İl Başkanı Yücel'in fikir alışverişinde bulunduğu ve olası yeni gelişmelerle ilgili de ortak hareket etme kararı aldığı ifade edildi.

'BİR EL KOYMA YOK'

Görüşme sonrası gazetecilere kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Erdoğan, "İl başkanımızı dün de bilgilendirmiştik. Başka bir gelişme olup olmadığıyla ilgili konuştuk. Basın açıklamamızda da belirttiğimiz gibi bir el koyma yok. Hiçbir belgeye ya da bilgisayara el koyma yok. Zaten bilgisayarla ilgili hiçbir talepleri olmadı. Haziran ayında bir müfettiş incelemisinden geçmiştik. Onunla ilgili olarak bizden evrakları istediler. Söz konusu olan o evraklar. Bizim göndermemiz gereken evrağı 6 polisle gelip belediyemizden aldılar. Olay aynen böyledir" diye konuştu. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.