Dolar 32,4843
%-0.17
Euro 34,9549
%0.36
Altın 2.438,920
%0.65
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de kabul günü

CHP İzmir'de kabul günü

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ile İlçe Başkanı Şakir Başak CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i ziyaret etti. Belediye meclis üyeleri ile birlikte yapılan ziyarette İl Başkanı Yücel’in “Konak seçimlerde en iyi sonucu alacak ilçemizdir” dediği ifade edildi. Öte yandan gün içinde Yücel'i Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala ve PM Üyesi Sevda Erdan Kılıç da ziyaret etmişti. Birbiri ardına ziyarete geldiler

  • Ege Postası
  • 18.01.2018 - 15:32

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, ilçe örgütü ve Belediye Başkanı Sema Pekdaş ile belediye meclis üyelerini ağırladı. Pekdaş, tebrik ziyareti için önce CHP Konak İlçe Başkanlığına giderek İlçe Başkanı Şakir Başak ve ekibine yeni dönndem başarı diledi. Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Pekdaş, bu dönemde CHP olarak birlik ve beraberlik için çalışmaktan başka bir çözümün olmadığını vurguladı.  Başkan Pekdaş daha sonra İlçe Başkanı Başak ile birlikte İl Başkanı Yücel’i ziyaret etti.

İl Başkanı Deniz Yücel’in kendisini ziyaret gelen Konak temsilcilerine “Birçok ziyaret aldım. En coşkulusu bu kalabalıktı. Konak ilçemiz seçimlerde de en iyi sonucu alacak ilçemizdir” dediği öğrenildi.

OMUZ OMUZA ÇIKACAĞIZ

Konak İlçe Başkanı Şakir Başak ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Örgüt olarak sayın il başkanımızı ziyaret ettik. Belediye Başkanımız Sayın Pekdaş, ana kademe temsilcilerimiz, kadın ve gençlik kolları temsilcilerimiz ile geldik. Önümüzdeki sürecin farkında olan anlayışla bu karanlıktan omuz omuza çıkacağımızın bilinciyle il başkanlığı ile bütünleşerek bundan sonraki süreçte bugüne kadar yaptığımızın da daha fazlasını yapma gayretini göstereceğiz. Karanlıktan omuz omuza çıkma mücadelesi vereceğiz” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.