Dolar 32,3649
%0.15
Euro 34,9599
%-0.3
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de iki günlük toplantılar sonrası Yücel ve Soyer'den Birlik Mesajları

CHP İzmir'de iki günlük toplantılar sonrası Yücel ve Soyer'den Birlik Mesajları

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katılımı ile CHP il başkanlığında yapılan il yönetim kurulu ve ilçe başkanları toplantıları hakkında açıklamalarda bulundu.

  • Ege Postası
  • 02.07.2020 - 17:20

İl başkanı Yücel, toplantıların amacının büyükşehir belediyesinin yaptığı hizmetlerin, hayata geçirdiği ve geçireceği projelerin anlatılması ve tanıtılması için yönetim kurulumuzun ve ilçe başkanlarımızın bilgilendirilmesi olduğunu ifade ederek “Sayın büyükşehir belediye başkanımız yönetim kurulumuza ve ilçe başkanlarımıza ayrıntılı bilgilendirmelerde bulundu. Aynı zamanda bizden beklentilerini de aktardı” dedi. Deniz Yücel toplantılara ilişkin şu bilgileri verdi;

BELEDİYELERİMİZE SAHİP ÇIKMAK GÖREVİMİZ
31 Mart seçimlerinde il ve ilçe örgütlerimiz olağanüstü bir çalışma sergileyerek hem büyükşehir de hem de ilçelerde büyük bir seçim başarısı yakaladı. Seçimler sonrasında da başta İzmir büyükşehir belediye başkanımız Tunç Soyer olmak üzere tüm belediye başkanlarımız çok iyi hizmetler üreterek bu emeklerin karşılığını verdi. Özellikle pandemi süresince tüm Türkiye’ de takdirle karşılanan ve örnek gösterilen İzmir dayanışmasını hayata geçiren İzmir büyükşehir belediyemiz, tam anlamıyla bir fark yarattı. İlçe belediyelerimiz de İzmir halkının hep yanındaydı ve tüm ihtiyaçlarını karşıladı. Bu süreçlerde örgüt olarak tüm gücümüzle belediyelerimize destek verdik. Belediyelerimizin projelerine, hizmetlerine örgüt olarak sahip çıkmak en önemli görevimiz. Bu bağlamda büyükşehir belediyemizin tüm İzmir’i kapsayan proje ve hizmetleri hakkında, Sayın Tunç Soyer iki ayrı toplantıyla il yönetim kurulumuzu ve ilçe örgüt başkanlarımızı bilgilendirdi. Büyükşehir belediye başkanımız aynı zamanda örgütümüzün belediye çalışmalarına ne gibi katkılar koyabileceği konusunda bilgilendirme yaparken, beklentilerini de ifade etti. İlçe başkanlarımız yapılan son toplantı da ilçelerindeki sorunlar ve halkın beklentileri hakkında bilgİleri paylaştılar. Karşılıklı bilgilendirmelerin yapıldığı, beklentilerin ifade edildiği çok faydalı ve etkili toplantılar gerçekleştirdik. Bu toplantıları daha sık yapma konusunda da mutabık kaldık.

UYUM İÇİNDE İZMİR İÇİN ÇALIŞIYORUZ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katılımıyla yapılan ilk toplantıda CHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldiğini hatırlatan CHP İzmir İl Başkanı Yücel “İlk toplantımızın da gündemi, büyükşehir belediyemizin hizmetlerine verebileceğimiz katkıyı ve il yönetim kurulumuza büyükşehir belediyesiyle ilgili gelen talepleri konuşmaktı. Ancak neden ve nasıl olduğunu anlayamadığımız bir şekilde, yapılan toplantı hakkında basında çıkan ve doğruyu yansıtmayan haberlere rastladık. Toplantı sanki gergin bir ortamda ve sadece iş taleplerinin konuşulduğu bir buluşma gibi yansıtılmış. Asla böyle bir gerginlik olmadığı gibi, tam aksine çok faydalı ve çokta keyifli bir buluşma oldu. Kendi belediye başkanlarımızla aramızda bir gerginlik veya ayrı düşme beklentisini anlayabilmiş değilim. Biz birlikte ve uyum içinde İzmir için yapabileceğimiz ne varsa onu yapmak için çalışıyoruz. Bunun dışındaki her şeye kulağımız tıkalı” dedi.

İZMİR İÇİN SÜREKLİ ARAYIŞ İÇİNDEYİZ

Toplantıların kendisi açısından da çok faydalı ve bilgilendirici olduğunu ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’de, kendilerinin büyük bir aile olduğunu ve bu ailede herkesin ortak derdinin İzmir olduğunu belirterek, şunları dile getirdi;

Yola çıkarken başka bir İzmir, başka bir kalkınma mümkün diye çıktık. İnanıyorum ki görev süremizin ilk yılında çiftçimizin, kadınlarımızın, gençlerimizin kısacası tüm İzmirlilerin hayatına dokunan, hayatlarını kolaylaştıran hizmetlerle bu hedefimizin ilk adımlarını attık. Elbette bu yola örgütümüzle birlikte, onların da desteğini alarak çıkmıştık. Bugün de İzmir için birlikte yürüyoruz. Bu bağlamda birbirimize nasıl daha fazla katkı koyabiliriz, ortak aklı ve dayanışmayı nasıl arttırabiliriz diye sürekli bir arayış içindeyiz. İl başkanlığımızın düzenlediği bu toplantılarda da hem bilgi alışverişinde bulunduk hem de partimizin başarısını arttırmak için önerilerimizi paylaştık. Bu buluşmaların çok faydalı olduğuna inanıyorum. İnşallah sahaya yansımalarını da birlikte göreceğiz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.