Dolar 32,5202
%-0.06
Euro 34,9164
%0.25
Altın 2.432,240
%0.37
Bist-100 9.719,00
%-0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de Güven adaylık çalışması yapanlara mesaj verdi!

CHP İzmir'de Güven adaylık çalışması yapanlara mesaj verdi!

CHP İzmir'de kongre takvimi işlerken parti içi trafik hızlandı. Adları il başkanlığı için geçen isimler ilçe örgütlerini ziyaret ederek nabız yoklamaya başladı. İl Başkanı Güven, il başkanlığı için çalışma yapan isimlere mesaj verdi. Güven, "Hem çok erken hem şık değil hem de gereksiz" dedi. İl Başkanı Güven o isimlere mesaj verdi:

  • Ege Postası
  • 22.07.2017 - 12:22

EGE POSTASI - CHP'de 'adalet yürüyüşü'nün tamamlanması sonrası parti örgütü tüm dikkatini olağan kongre takvimine çevirdi.

Sürecin en hareketli geçmesinin beklendiği illerin başında gelen İzmir'de, ilçe başkanlığı veya il başkanlığı düşünen isimler örgütle diyaloglarını hızlandırdı.

Adları il başkanlığı için geçen isimler ilçe örgütlerini ziyaret ederek nabız yoklamaya başlarken İl Başkanı Asuman Ali Güven il başkanlığı için çalışma yapan isimlere mesaj verdi. 

KONGREYE UZUN SÜRE VAR

Türkiye'nin içinden geçtiği duruma dikkat çeken ve partililerin özellikle adalet yürüyüşünün sonuçları üzerinden alanda çalışma yapmaları gerektiğini söyleyen Güven, " CHP il kongresine daha uzun bir süre var.  Henüz daha üye listelerinin bile askılarda olduğu kesinleşmediği bir ortamda bazı arkadaşlarımızın il başkanlığı için adaylık çalışması yapması, ilçe turuna çıkması yanlış. Partiye katkı koymak adına ilçelere gidilebilir.  Ben bunu beklerim. Bu nasıl olur.  Genel Başkanımız adalet yürüyüşü yaptı. Büyük miting gerçekleştirdi. Sonuçlarını ilçe ziyaretlerinde örgüte ve vatandaşa anlatarak olur.  İlçelere giderek kulis şeklinde kongreye yönelik çalışma yapmak için hem çok erken hem şık değil hem de  gereksiz" dedi.

GENEL BAŞKANIN TALİMATLARINI İLETİYORUM

Kendisinin de ilçe ziyaretleri yaptığını belirten Güven, "  Ben ilçe ziyaretlerimi yapıyorum bu ziyaretler kesinlikle adaylık turu değil. Genel başkanın parti içi kongre takvimiyle ilgili il başkanları toplantısında verdiği talimatları ilçe başkanlarımıza aktarıyorum. Belediyelerimizin açılış davetleri oluyor. Onlara gidiyorum. İl başkan adaylığım kesin bir şey değil. Benim şuan il başkan adaylığı çalışması yapma gibi bir durumum niyetim yok. Zaten il başkanıyım. Partiyi delege seçimlerine ve kongre süreçlerine hazırlıyorum. Adaylık noktasında karar örgütün" dedi.

Adları il başkanlığı için geçen eski il başkan yardımcıları Altan İnanç ve Barış Erel, örgüt ziyaretleriyle nabız yoklamaya başladı. Konak İlçe eski Başkanı Sinan Karamustafaoğlu da ilçe turuna çıkmış, il başkan adaylığı için yeşil ışık yakmıştı.Bazı potansiyel adaylarda ilçelerde temaslarını hızlandırdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.