Dolar 32,4804
%-0.18
Euro 34,9460
%0.34
Altın 2.435,430
%0.51
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de gündem anayasa teklifi!

CHP İzmir'de gündem anayasa teklifi!

CHP İzmir’de yeni yılın ilk ilçe başkanları toplantısı yapılacak. İl başkanı Güven ve başkanlar Meclis’te devam eden anayasa görüşmelerini masaya yatıracak, olası referandum sürecinde izlenecek stratejiler noktasında görüş alışverişinde bulunulacak. Güven daha sonra il yönetimini toplayacak. CHP İzmir'de Güven kolları sıvadı

  • Ege Postası
  • 11.01.2017 - 09:18

EGE POSTASI -Ülkenin bir numaralı gündemi durumunda olan anayasa değişikli teklifi Mecliste oylanmaya başlarken, CHP İzmir’de izlenecek yol haritası ve alanda yaşanacak propaganda süreci ile ilgili İl Başkanı Asuman Ali Güven kolları sıvadı.

YILIN İLK İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISI

Geçtiğimiz hafta sonunu Ankara’da geçiren il başkanları toplantısına katılan Güven, yeni yılın ilk ilçe başkanları toplantısını Perşembe (yarın) gerçekleştiriyor. Güven ilçe başkanları toplantısının ardından bu kez il yönetim kurulunu gerçekleştirecek.

GÜNDEM STRATEJİ

Perşembe günü saat 14:00’te başlayacak olan ilçe başkanları toplantısına tam kadro katılım bekleniyor. Güven ve başkanlar Meclis’te devam eden anayasa görüşmelerini masaya yatıracak, olası referandum sürecinde izlenecek stratejiler noktasında görüş alışverişinde bulunulacak. Güven’in, Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun il başkanları aracılığıyla örgüte verdiği talimatları ilçe başkanlarına aktarması bekleniyor.

İKİNCİ TOPLANTI YÖNETİMLE

Öte yandan ilçe başkanları toplantısı sonrası Güven bu kez il yöneticileriyle toplantı yapacak. İlçe başkanları toplantısında ortaya çıkacak görüş ve öneriler doğrultusunda alan çalışmalarının detaylarını netleştirilecek. Güven’in anayasa değişikliğine  ‘hayır’ diyen tüm muhalif gurupların bir araya getirilmesi noktasında kurmaylarıyla nasıl bir çalışma yapılması noktasında değerlendirme yapması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.