Dolar 32,3384
%0.18
Euro 35,1401
%-0.12
Altın 2.240,810
%-0.12
Bist-100 8,71
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de gözler o başkanlarda

CHP İzmir'de gözler o başkanlarda

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "aday değilim" açıklamasının ardından ismi büyükşehir belediye başkan adaylığı için geçen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç henüz başvuru yapmadı. Henüz başvurmadılar

  • Ege Postası
  • 19.10.2018 - 12:54

EGEPOSTASI- CHP Genel Merkezi’nin yerel seçimler için il ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği genelgeye göre belediye başkan ve meclis üye aday adaylığı düşünen isimler için süre 26 Ekim'e kadar uzatıldı.  

Şimdiye kadar Karşıyaka Belediye eski Başkanı Cevat Durak, Bergama Belediye eski Başkanı Sefa Taşkın, CHP İzmir eski Milletvekili Musa Çam, CHP İzmir eski Milletvekili Canan Arıtman, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için dosyalarını teslim etti. CHP İzmir İl eski Başkanı Kemal Karataş ise yarışa katılan isimlerden oldu. Partide şimdi gözler Büyükşehir’e yeşil ışık yakan ancak henüz adaylık başvurusu yapmayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’e çevrildi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için ismi öne çıkanlardan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı’dan dosya almayacağını açıklamıştı.

İsmi yine kulislerde Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için konuşulan Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç de Bergama için net tavrını ortaya koymuş ve "aday değilim" açıklaması yapmıştı.

Öte yandan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer kendi ilçeleri için ve Büyükşehir için bugüne kadar girişimde bulunmadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.