Dolar 32,5120
%0.2
Euro 34,7373
%0.05
Altın 2.489,540
%1.11
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de görev dağılımı tamam

CHP İzmir'de görev dağılımı tamam

CHP İzmir görev bölümü yaptı. 28 üyenin görevleri netleşti. Toplantıda, ilçe başkanlarıyla kurultay değerlendirmesinin yapılacağı toplantının kararı da alındı. Yücel, kurultay öncesi ilçe başkanlarını topluyor

  • Ege Postası
  • 18.01.2018 - 17:24

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - 7 Ocak 2018’de yapılan kongrenin ardından, CHP İzmir İl Yönetiminde, merakla beklenen görevlendirmeler tamamlandı. 28 kurul üyesinin görevinin netleştiği toplantıyla ilgili açıklama yapan, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel “Yönetimimizdeki görevlendirmeler tamamlandı. Vakit kaybetmeden her yöneticimiz sorumluluk alanlarında çalışmaya başlayacak" dedi.

YÜCEL "İZMİR'İN TÜM DİNAMİKLERİYLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ" 

Yönetim kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ilçe başkanlarıyla toplanacaklarını da belirterek “İl Yönetim Kurulu olarak 2'inci toplantımızı gerçekleştirdik. Bu toplantımızda yönetim kurulumuz arasındaki görev dağılımlarını tamamladık.  Birlik ve uyum içinde çalıştığımızın göstergesi olarak da, tüm kararlarımızı oy birliğiyle aldık. Tüm kurul arkadaşlarıma, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hepsinin görevlerini layıkıyla yapacağına, ortak akılla çalışarak, İzmir'deki tüm dinamiklerle uyum içinde çalışacağımıza inancım tamdır. Görev dağılımının tamamlanmasının ardından, artık çalışmalarımız daha da hız kazanacak. Arkadaşlarım, kendi sorumluluk alanlarıyla ilgili çalışmalara vakit kaybetmeden başlayacaklar. Ne bizim, ne de ülkemizin kaybedecek zamanı yok. Kurtuluşun ve kuruluşun kenti İzmir'e yakışır bir çalışma sergilemek için var gücümüzle çalışıp, 2019'da kurulacak Demokrasi ve Cumhuriyet iktidarına en büyük gücü İzmirlilerle birlikte, İzmir'den vermeye kararlıyız” dedi.

İLÇE BAŞKANLARIYLA KURULTAY TOPLANTISI

Yönetim kurulu toplantısında, ilçe başkanlarıyla kurultay öncesi bir araya gelme kararı aldıklarını da söyleyen, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel "Bilindiği gibi 3-4 Şubat tarihlerinde 36.Olağan Kurultayımız gerçekleşecek. Kurultay öncesi ilçe başkanlarımızla bir araya gelip, görüş alış verişinde bulunmak amacıyla 19 Ocak Cuma günü, il başkanlığımızda bir toplantı gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Önceki hafta yapılan ilk İl Yönetim Kurulu Toplantısı’nda İl Sekreteri Birgül Değirmenci ve İl Saymanı Leman Tunus seçilmişti.

İŞTE GÖREVLENDİRMELER

CHP İzmir Yönetim Kurulu toplantısında yapılan yeni görevlendirmelerin ardından, kurul üyelerinin görev dağılımları şu şekilde gerçekleşti;

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.