Dolar 32,3780
%0.19
Euro 35,0278
%-0.11
Altın 2.324,000
%0.15
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de flaş karar! 7 partiliye ihraç istendi

CHP İzmir'de flaş karar! 7 partiliye ihraç istendi

CHP İzmir İl Yönetimi olağan yönetim kurulu toplantısında ilçelerden gelen disiplin taleplerini, komisyonlardan gelen haliyle gündeme alarak 7 partiliyi kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak disipline sevk etti. CHP İzmir'de flaş karar

  • Ege Postası
  • 16.11.2017 - 18:03

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda ilçelerden gelen disiplin kurulu talepleri değerlendirildi. Buca'nın Yiğitler Mahallesi'nde yapılan delege seçimlerinde 2 oy ile seçim sonucu belirlenmesinin ardından mahallede liste çıkaran DİSK Emekli-Sen Buca Şube eski Başkanı Doğan Zengin ve ekibi seçimde hukuksuzluk yapıldığını iddia ederek, ilçe başkanlığı ve il başkanlığına itirazda bulunmasının ardından sonuç elde edemeyince istifalarını Genel Merkeze yollamıştı. İlçe yönetimi ise 6 partili hakkında disiplin talebinde bulunmuştu. Doğan Zengin, Nuray Zengin, Yüksel Cihan, Ali Aydın, Kazım Uysal, Hüseyin Yıldırım tedbirli olarak kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.

BAYKAL'A HAKARET EDEN PARTİLİ DİSİPLİNE GÖNDERİLDİ

Buca’da  CHP’li Cevdet Akbulak’ın sosyal medya hesabından “Deniz Baykal’a kısa ömürler dilerim. Mezarında bile rahat uyuma Baykal. Kısa vadende bizi Uzun Zat’a sattığın için...”  mesajı ile ilgili de başlatılan disiplin sürecinde Akbulak tedbirli olarak kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.

ORHAN VELİ VE AHMET KAYA ANILDI

Ayrıca toplantıda Garip akımının kurucusu olan Şair Orhan Veli Kanık,  ile ilgili bilgiler veren Kültürden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tuğrul Keskin Kanık ile ilgili hatıralar anlattı. Keskin kurulda “Ağlasam Sesimi Duyar mısınız Mısralarımda” şiirini de seslendirdi. Keskin ayrıca Ahmet Kaya’yı da anarak kendisine ait anılar paylaştı. Keskin'in sözlerinin ardından kurulda İl Başkan Yardımcısı Ali Çalışkan ise Ahmet Kaya'nın "Dardayım yalanım yok" türküsünü seslendirdi.

İL YÖNETİMİ ANKARA YOLCUSU

Öte yandan il yöneticilerinin 28 Kasım’da Ankara’ya giderek Genel Merkez’i  ziyaret etme kararı aldığı ifade edildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Grup Toplantısı'na katılacakalar. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.