Dolar 32,5242
%0.24
Euro 34,8433
%0.35
Altın 2.487,960
%1.04
Bist-100 9.536,00
%0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de flaş gelişme! O başkan yardımcısı aday oldu

CHP İzmir'de flaş gelişme! O başkan yardımcısı aday oldu

CHP İzmir’de 8 Şubat'ta yapılacak il kongresi öncesi flaş bir gelişme yaşandı. İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz, kongrede aday olduğunu resmen açıkladı. CHP İzmir'de o başkan yardımcısı aday oldu

  • Ege Postası
  • 29.01.2020 - 22:22

EGEPOSTASI- CHP İzmir'de gözler 8 Şubat'ta yapılacak il kongresine çevrildi. İl Başkanı Deniz Yücel henüz resmi olarak adaylığını açıklamasa da "il başkanı her zaman potansiyel adaydır" ifadeleriyle kongrede aday olacağı sinyalini vermişti. Öte yandan kongreye 'uzlaşı' tek adayla gidilmesi beklenirken, İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz kongrede aday olacağını açıkladı.

Oğuz, il yönetiminde Ekonomi Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor.

Oğuz şunları söyledi;

“Uzun zamandan beri örgütlerden telkin vardı il başkan adayı olmam konusunda. Gelişmeleri izledim. Gelmiş olduğumuz noktada aday olma kararı aldım. 37. Olağan Kongre CHP İzmir İl Başkanlığına adayım. İzmir’i adaysız bırakmamak için adayım. Toplumlar İzmir’de hep uzlaşarak bir arada yaşadı. Paylaşımcı demokrasi kültürünü devam ettirmek için, İzmir’e gerçekten layıkıyla bir kongre yaşatmak için adayım.  İl başkanlığını yapabilecek donanıma sahibim. Bunu geride kalan 2 yıllık görev süremde gösterdiğimi düşünüyorum. Mevcut durumdan daha iyi yapacağıma inandığım için adayım.”

İLK TEBRİK YÜCEL'DEN

Oğuz'un adaylığını açıklamasının ardından ilk tebrik CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den geldi. Yücel, WhatsApp'tan Oğuz'a gönderdiği mesajda "Hayırlı olsun Cüneyt bey" diye yazdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.