Dolar 32,3649
%0.15
Euro 34,9599
%-0.3
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de eski il yönetimi  bir araya geldi!

CHP İzmir'de eski il yönetimi bir araya geldi!

CHP’de olağan kongre takviminin startı verilirken, İzmir’de sürpriz bir buluşma gerçekleşti. Ali Engin ve Bedri Serter döneminde il yöneticiliği yapan isimler, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın en üst katında bulunan restoranda bir araya geldi. Danışma kurulu öncesi eski il yönetimi bir araya geldi

  • Ege Postası
  • 23.05.2017 - 23:02

EGE POSTASI - CHP’de olağan kongre takvimin açıklanmasının ardından parti içi yarış başladı.

Temmuz başında üye listelerinin askıya çıkacağı süreç, delege seçimleri, ilçe kongreleri ve il kongresiyle devam edecek.

CHP İzmir’de kongre sürecinin başladığı günlerde sürpriz bir buluşma gerçekleşti.

2012 Haziran-2015 Aralık tarihleri arası (Ali Engin-Bedri Serter dönemi) il yöneticiliği yapan isimler, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın en üst katında bulunan restoranda bir araya geldi.

Partiden milletvekili adayı da olan Dr. Ülkümen Rodoplu’nun organizasyonunda gerçekleşen yemekli buluşmaya yaklaşık 30 kişi katıldı. O dönem yönetimde yer alan İl Eski Başkanı Ali Engin,  Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Parti Meclisi Üyesi Sevda Erdan Kılıç, Karabağlar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ceyhan Kayhan gibi isimlerin yanısıra Ali Karabay, Altan İnanç, Serdar Sandal, Bedri Eren, Levent Çılı, Celal Yıldız, Şirin Akgül, Orhan Karaoğlu, Savaş Akıncı, Barış Erel, Bahattin Özdemir, Kemal Kaygül, Metin Atmaca, Osman Peri, Berk Ulusal, Nurettin Gelmez, Dilek Bilgin, Nurcan Adıgüzel, Neşe Seçkin, Melek Kartal, Banu Özdemir, Gül Kalkan, Züleyha Bingöl, Eyşe Eğrikülah buluşmada yer aldı. 

ENGİN'DEN DEĞİŞİM DÖNÜŞÜM VURGUSU

Güncel konuların masaya yatırıldığı buluşmada, Engin, Rodoplu, Akpınar ve Kılıç konuşma yaptı. Engin'in konuşmasında 'partinin değişim ve dönüşüme ihtiyacı var ' ifadesini kullandığı öğrenildi.

Eski il yöneticileri bol bol hasret giderirken, sık sık bir araya gelme konusunda anlaştı. Kongre süreci ve genel anlamda parti ile ülkenin gidişatı konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Cumartesi günkü il danışma kurulu toplantısı öncesi gerçekleşen buluşma parti kulislerini hareketlendirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.