Dolar 32,3641
%0.14
Euro 34,9931
%-0.21
Altın 2.325,120
%0.2
Bist-100 9,12
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de disiplin trafiği: Karabağ için karar verildi

CHP İzmir’de disiplin trafiği: Karabağ için karar verildi

Bayraklı Belediyesi eski Başkanı Hasan Karabağ, hakkında başlatılan 'kesin ihraç' istemiyle ilgili disiplin dosyası bugün CHP İzmir İl Disiplin Kurulu’nda görüşüldü. CHP Disiplin Kurulu, Karabağ için tüzük gereği ‘Yetkisizlik’ kararı verirken Karabağ'ın dosyasını tekrar MYK’ya gönderdi. CHP İzmir’de disiplin trafiği

  • Ege Postası
  • 13.09.2019 - 12:48

EGEPOSTASI- Bayraklı Belediyesi eski Başkanı Hasan Karabağ’ın disiplin dosyasını görüşmek üzere toplanan CHP İzmir İl Disiplin Kurulu kararını verdi.  CHP İl Disiplin Kurulu bugün yaptığı toplantıda Karabağ hakkında oy birliğiyle 'yetkisizlik' görüşü çıkarken, Karabağ'ın dosyasının Merkez Yürütme Kurulu'na (MYK) gönderilmesine karar verildi. MYK, Karabağ’ın durumunu inceleyerek Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) sevk edilip edilmeyeceğine karar verecek. Karabağ atfedilen suçu işlediği sırada belediye başkanlığı görevini yürüttüğü için dosya YDK’ya gönderildi.  

SÜREÇTE NELER YAŞANMIŞTI' 

CHP Bayraklı İlçe Yönetimi, yerel seçimler öncesinde genel merkezi ve parti yöneticilerini hedef alan açıklamaları nedeniyle Karabağ hakkında kesin ihraç istemiyle dosya hazırlamıştı. Karabağ, söz konusu disiplin suçunu işlediği süreçte belediye başkanı olduğu için il yönetimi dosyayı MYK’ya sevk etmiş, ancak MYK Karabağ’ın dosyasını il yönetimine geri göndermişti.

Söz konusu disiplin suçu ile ilgili il yöneticilerinden oluşan disiplin komisyonu tarafından ifade vermeye çağrılan Karabağ’ın savunma vermeye gelmemesinin ardından dosya tekrar il yönetiminde masaya yatırılmış ve komisyondan geldiği şekliyle il disiplin kuruluna sevk edilmesi kararı alınmıştı.

NE DEMİŞTİ'

Hasan Karabağ 31 Mart yerel seçimlerinden önce "Atatürk'ü sevmeyenler Türkiye'yi zapt etmek istiyor. Bu her siyasi çizginin içinde var. Benim bulunduğum siyasi çizginin içinde de var. Hasan Karabağ'ı etkisizleştirelim, onu silelim diyenler Ankara'dan başlayarak Bayraklı'ya kadar bir pislik organizasyonuyla saldırıyorlar. Yalnız bu salaklar bir şeyi bilmiyor! Ulan ben sizin canınıza okurum. Sizin hiç tahmin etmediğiniz kadar deli cesuru bir adamım. Topunuz gelin! Bundan sonraki süreçte hepimiz göreceğiz. Siz mi adamsınız, biz mi adamız! Çöplükten gelen çöplüğe gider" açıklamasını yapmıştı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.