Dolar 32,3146
%0.2
Euro 35,1147
%-0.02
Altın 2.293,180
%0.69
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de ‘deprem’ alarmı: O toplantı ertelendi

CHP İzmir’de ‘deprem’ alarmı: O toplantı ertelendi

İzmir’de 31 Ekim tarihinde yaşanan deprem ve pandemi nedeniyle CHP İzmir İl Disiplin Kurulu toplantıları belirsiz bir tarihe ertelendi. İl Yönetim Kurulu toplantıları ise Kültürpark’a taşındı.

  • Ege Postası
  • 12.11.2020 - 16:38

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- 31 Ekim’de İzmir’de meydana gelen ve 115 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan depremin ardından belediye ve parti bazında birçok etkinlik ve toplantı ertelendi.

9 Kasım’da yapılması plananlanan CHP İl Disiplin Kurulu da ertelendi. Toplantının ertelenme gerekçesinin deprem ve pandemiden kaynaklı mücbir sebepler olduğu belirtildi.

Edinilen bilgilere göre; CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in İl Binası için sağlam raporu alana kadar orada toplantı yapmayacağı ve İl Disiplin Kurulu’na da istedikleri takdirde toplantıları erteleyebileceklerini söyledi.

Belirsiz bir tarihe ertelenen toplantıların depremin ve pandeminin etkilerinin azaldığı zaman sağlam raporu çıkması durumda CHP İzmir İl Binası’nda gerçekleştirileceği öğrenildi.

9 Kasım’da gerçekleştirilmeis planlanan disiplin kurulunun gündeminde İl Gençlik Kolları Kongresi’nde basına yapılan saldırı nedeniyle disipline sevk edilen 8 isim vardı. Toplantıda bu isimlerin savunmaları alınacaktı.

İL YÖNETİMİ TOPLANTISININ YERİ DEĞİŞTİ

Deprem nedeniyle birçok binada risk analizleri yapılmaya başlandı.

CHP İzmir İl Yönetimi toplantılarının da il binası için sağlam raporu çıkana kadar Kültürpark’ta gerçekleştirileceği belirtildi.

Yönetim bugün Kültürpar İzmir Sanat’ta toplanacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.