Dolar 32,3673
%0.15
Euro 34,9585
%-0.3
Altın 2.324,360
%0.17
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de delege seçimleri finale doğru

CHP İzmir'de delege seçimleri finale doğru

CHP İzmir’de delege seçimleri bu hafta sonu yapılacak seçimlerle tamamlanıyor. İşte hafta sonu programı

  • Ege Postası
  • 13.10.2017 - 10:40

EGEPOSTASI- CHP İzmir’de olağan kongre takvimi doğrultusunda devam eden delege seçimlerinde 6. hafta maratonu başlıyor.  Hafta sonu gerçekleşecek seçimlerle delege seçimleri 30 ilçede tamamlanmış olacak.

Buna göre İzmir’de hafta sonunda metropolde olan ilçeler Konak, Balçova ve Bayraklı’da kurulacak sandıklarla mahalle delege seçimleri sona erecek.

BU HAFTA SONU SANDIKALARIN KURULACAĞI MAHALLER

Takvime göre 15 Ekim Pazar günü Balçova'da ilk kez sandık kurulacak. Balçova 8 mahallesiyle seçimleri bir günde bitirecek.

Balçova’da Bahçelerarası, Çetin Emeç, Eğitim, Fevzi Çakmak, İnciraltı, Korutürk, Onur ve Teleferik mahallelerinde sandık kurulacak. 

BAYRAKLI’DA TEK LİSTELİ SEÇİMLER OLACAK

Bayraklı’da muhalefetin sandığa gitmeme kararının ardından Nafizgürman mahallesi çift liste onun dışında kalan  Manavkuyu ,Turan ve Onur mahallelerinde tek listeli seçim yapılması bekleniyor.

ÇİĞLİ

Çiğli'de 15 Ekim Pazar günü Ahmet Taner Kışlalı, Egekent, Uğur Mumcu mahalleleriyle önceki hafta ertelenen Gazi Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi'nde delege seçimleri yapılacak.

KARABAĞLAR

Karabağlar'da sandık Cumartesi günü Osman Aksüner'de, Pazar günü ise Aydın, Esenyalı ve Bozyaka mahallelerinde kurulacak.

KONAK

113 mahallesiyle kentin en büyük ilçesi konumunda olan Konak’ta ise Atamer, Çınartepe, Millet, Saygı ve Trakya mahallelerinde seçim yapılacak. Sandıklar saat 11.00'de kurulacak.

GÖZLER ATAMER'DE OLACAK

CHP İzmir'de gözler geçen ay hayatını kaybeden İl eski Sekreteri Zikri Dursun'un mahallesi Atamer'de olacak.

Akciğer Kanseri nedeniyle yaşamını yitiren İl eski Sekreteri Zikri Dursun'un üye olduğu Gültepe Atamer Mahallesi'nde seçim ertelenmişti. Zikri Dursun'un anısına yapılacak seçimlere tek listeyle gidilerek birlik ve beraberlik mesajı verilmesi hedeflenirken, bu konudaki çabaların henüz sonuca ulaşmadığı öğrenildi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.