Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de barış mesajları

CHP İzmir’de barış mesajları

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve muhalif ilçeler arasında küskünlük iddialarına iki taraftan da yalanlama geldi. Yücel küskün olmadıklarını ifade ederken Bayraklı İlçe Başkanı Alper ise “Yücel seçilmiş il başkanımız. Biz de onun emrindeyiz” dedi. Küskünler bir araya geliyor

  • Ege Postası
  • 16.01.2018 - 11:34

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI -CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in önceki gün katıldığı bir  televizyon programında adaylık sürecinde görüşemediği 2 ilçe başkanı olduğunun gündeme gelmesi ardından bu ilçelerle diyalog sağlanacak mı sorusu akıllara geldi.

Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper kongre sürecinin geride kaldığını belirterek bir araya  geleceklerini ve örgütün emrinde olduklarını söyleyerek “Yücel  bizim il başkanımız. Kongre süreci geride kaldı. Görüşmeme gibi durumumuz yok. Zaten görüşüyoruz. O süreç kısa bir süreçti. Bu konunun uzamasına gerek yok. Seçilmiş bir il başkanımız var. Biz de onun emrinde olan ilçe başkanlarıyız. Bayraklı İlçe Örgütü olarak kendisinin ve yönetiminin her zaman arkasındayız ve arkasında olmaya da devam edeceğiz. Kongre salonunda bütünleştik ve bunun sonunda İl Başkanımız  Deniz Yücel ve yönetimi seçildi. O süreç artık geride kaldık. Bizim artık il ve ilçe örgütlerimizle beraber tek bir hedefimiz var 2019 seçimlerinde yerelde ve genelde CHP’yi iktidara taşımak. Başka mazeretimiz olamaz. İlk ilçe başkanlarını toplantısını bizle yaptıktan sonra ilçeleri ziyaret edecektir. İnanıyorum ki bu  ziyaretlerin ilk sırasında Bayraklı olacaktır” dedi.

Çiğli İlçe Başkanı ve kongrede İl Başkan Adayı olan Utku Gümükçü’nün ise bugün öğleden sonra Yücel ile bir araya geleceği öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.