Dolar 32,5443
%0.01
Euro 34,9780
%0.43
Altın 2.429,320
%0.25
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de ardı ardına önemli toplantılar

CHP İzmir'de ardı ardına önemli toplantılar

CHP İzmir'de, bu hafta içinde iki önemli toplantı gerçekleştirilecek. İlk olarak Çarşamba günü il yönetimi ile buluşacak olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ardından Perşembe günü de ilçe başkanlarıyla bir araya gelecek.

  • Ege Postası
  • 29.06.2020 - 17:05

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanlığı iki gün üst üste iki önemli zirveye ev sahipliği yapacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de katılacağı toplantılarda örgüt zirvesi gerçekleştirilecek.

İlk olarak 1 Temmuz Çarşamba günü saat 17.00'de il yönetimiyle bir araya gelecek olan Başkan Tunç Soyer, bir sonraki gün 2 Temmuz Perşembe günü de saat 15.30'da ilçe başkanlarıyla buluşacak. 

Toplantıların ana gündem maddesinin "istihdam" konusu olması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta İl Başkanı Yücel'in ilçe başkanlarıyla toplantısında Büyükşehir şirketlerine işçi alımları konusu görüşülmüş ve ilçe başkanları istihdam konusunda zor durumda olduklarını dile getirerek,  Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e sitem etmişlerdi.

Soyer'in ilçe başkanlarıyla buluşmasında konunun görüşülüp tatlıya bağlanması bekleniyor.

Öte yandan il yönetim kurulu toplantısında Soyer'in 15 aylık görev süresi boyunca gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi vereceği aktarıldı. Toplantıda koronavirüs salgını süresince yapılanlar da konuşulacak.

Her iki toplantıda 25-26 Temmuz'da yapılacak kurultayın da görüşüleceği ve fikir alışverişinde bulunalacağı ifade edildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.