Dolar 32,4982
%-0.13
Euro 34,9425
%0.33
Altın 2.431,010
%0.32
Bist-100 9.809,00
%0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de A Takımı'ndan ilçe turu

CHP İzmir'de A Takımı'ndan ilçe turu

CHP İzmir'de 2 il sekreteri ve 2 il başkan yardımcısından oluşan heyet ilçe turuna çıktı. Heyet, ilçe başkanlarıyla referanduma yönelik durum değerlendirmesi yapıyor, başkanlara " Bir ihtiyacınız var mı, eksiğiniz var mı'" diye soruyor.

  • Ege Postası
  • 21.03.2017 - 13:45

EGE POSTASI - 16 Nisan'daki anayasa dğeişikliği halk oylamasına bir aydan az bir aman akldı. Partilerde propaganda çalışmaları sürüyor.

Alanda teklife karşı 'hayır' kampanyası yürüten CHP'de, İzmir İl Örgütü'nde son dönemeçe eksiksiz girmek adına il başkanlığı kolları sıvadı. İl Sekreteri Birgül Değirmenci, İl Eğitim Sekreteri Yücel Özen, Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Okan Karlıdağ ve  Merkez Demokrasi Evi'nin de başında duran Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Salih Özçiftçi ilçe turunda...

Dört isme gittikleri ilçelerden sorumlu il yöneticileri de eşlik ediyor. Değirmenci Özen, Karlıdağ ve Özçiftçi'den oluşan heyet ilçe başkanlarından referandum çalışmaları hakkında bilgi alıyor, durum değerlendirmesi yapıyor. Heyet, ilçe başkanlarına, " Bir ihtiyacınız var m? Eksiğiniz var mı'" diye soruyor.

Heyet gün içinde Çiğli, Bayraklı , Bornova'ya gitti. 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.