Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de 8 ilçe daha başkanını seçecek

CHP İzmir'de 8 ilçe daha başkanını seçecek

CHP İzmir İlçe örgütleri kongre heyecanında en uzun gün bugün olacak. 8 ilçe başkanını seçerken, gözler Karşıyaka, Gaziemir ve Buca’da olacak. Öte yandan bugün yapılacak kongrelerle 30 ilçenin 29'u da tamamlanmış olacak. CHP İzmir'de kongre heyecanı sürüyor

  • Ege Postası
  • 10.12.2017 - 09:15

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP’de kongre sürecinde en yoğun gün olarak beklenen pazar günü sandık başına gidecek 8 ilçede hazırlıklar tamamlandı. Balçova, Bayraklı, Bergama, Beydağ, Buca, Foça, Gaziemir ve Karşıyaka’da mahalle delege seçimleri sonrası heyecanla beklenen ilçe kongresi için adaylar ve delegeler yoğun hazırlık yaptı.

Balçova Termal Otel’de yapılacak kongrede İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz son ana kadar aday olma taraftarı değilken, dün adaylığını açıklayarak kongreye gitmeye karar verdi. İlçede henüz başka bir ismin aday olması söz konusu değil.

Bayraklı’da 400 delegesiyle gövde gösterisi yapan ve Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile uyumlu çalışmasıyla birlik mesajı veren Mevcut Başkan Cemalettin Alper, tek adaylı seçimde delegeleriyle güven tazeleyecek.

Bergama’da Mevcut Başkan Ayşe Demirci Şimşek, eski Başkan Mehmet Ecevit Canbaz ve Akın Yasa’ya karşı yarışacak. 

Buca’da mahalle delege seçimlerinde yoğun performans gösteren Çağdaş Kaya’nın karşısında örgütün muhalif isimlerinin çıkardığı aday Kasım Akdağ var.

Karşıyaka'da ise Beyaz listeli Mevcut Başkan Uğur Yıldırım muhalif mavi listenin temsilcisi, Serdar Koç ile yarışacak. Koç, kadın hakları haftasına dikkat çekmek için turuncu bir liste hazırladı.

Gaziemir’de belirsizlik sona ererken Mevcut Başkan Umut Tekin’in desteklediği iddia edilen Kasım Özkan ile eski Başkan Elif Becek sandıkta karşılaşacak.

Foça’da Mevcut Başkan Günal Biçer ‘büyük sözü dinleyerek’ aday olmadı ve Gençlik Kolları eski Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım’ı aday gösterdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.