Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir Bölge Toplantısı’na ev sahipliği yapacak

CHP İzmir Bölge Toplantısı’na ev sahipliği yapacak

İzmir’in ev sahipliğinde Aydın, Manisa, Muğla, Uşak ve Denizli il örgütlerinin de katılacağı bölge toplantısı yarın İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde yapılacak. CHP İzmir İl Örgütü’nün ev sahipliğinde düzenlenecek olan Ege Bölge Toplantısı’na, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı katılacak. Toplantıda, ekonomik ve siyasi gelişmelerin yanı sıra yerel seçim stratejileri de konuşulacak.CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe başkanlıklarına gönderdiği bir yazıyla ‘eksiksiz katılım sağlanmasını’ istedi. CHP İzmir Bölge Toplantısı’na ev sahipliği yapacak

  • Ege Postası
  • 17.09.2018 - 10:44

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı, Aydın, Manisa, Muğla, Uşak ve Denizli il örgütlerinin de katılacağı bölge toplantısına ev sahipliği yapacak.

CHP İzmir İl Örgütü, yarın (Salı) saat 10.00’da Kültürpark’ta bulunan İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde bir araya gelecek. Bölge toplantılarına ev sahipliği yapacak olan CHP, tüm hazırlıkları da tamamladı. Toplantı, Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın başkanlığında düzenlenecek. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe örgütlerine, CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı başkanlığında, İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan bölge toplantısına tüm il ve ilçe yönetimleri ile ilçelerin kadın ve gençlik kolu başkanlarının da katılımını isteyen bir yazı gönderdi.

İL BAŞKANINDAN İLÇE ÖRGÜTLERİNE 'EKSİKSİZ KATILIM' YAZISI 

Son siyasi gelişmeleri değerlendirmek ve parti içi görüş alışverişinde bulunmak üzere, 18 Eylül Salı günü yapılacak olan bölge toplantısına eksiksiz katılım sağlanmasını isteyen il başkanı Deniz Yücel imzalı, yazıda, “Genel başkan yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı başkanlığında yapılacak olan bölge toplantısına; Aydın, Manisa, Muğla, Uşak, Denizli illeri de katılacaktır. İzmir’in ev sahibi olacağı toplantıda, örgütümüze yakışan eksiksiz bir katılım sağlanması son derece önem taşımaktadır. Buna göre; ilçe başkanlarımızın toplantıya şahsen katılımlarını, ayrıca İlçe kadın kolu ve Gençlik Kolu Başkanlarının da katılımlarının sağlanması hususunun gereğini önemle rica ederim” ifadeleri kullanıldı. 

Öte yandan iki oturum şeklinde düzenlenecek olan toplantıda, siyasi gelişmelerin yanı sıra ekonomik gelişmeler de konuşulacak. İlk oturuma; CHP’nin İzmir, Aydın, Muğla, Uşak, Denizli il başkanları, milletvekilleri, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri katılacak. Bunun yanı sıra yine illerin kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri, il ve ilçe başkanları da toplantıda yer alacak. Toplantının ikinci oturumuna ise CHP’nin geçmiş dönem milletvekilleri, belediye başkanları, PM üyeleri, YDK üyeleri katılacak.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.