Dolar 32,3194
%0.21
Euro 35,1068
%-0.04
Altın 2.295,660
%0.8
Bist-100 9,05
%2.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir bayramlaştı

CHP İzmir bayramlaştı

İzmir Sanat’ta bayramlaşma töreninde konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yerel seçim çalışmalarına başladıklarını, bayramdan sonra hızlandıracaklarını kaydederek, “Önce İzmir’e sonra Türkiye’ye bayram yaşatacağız” dedi. Öte yandan törene, CHP İzmir İl eski Başkanı Kemal Karataş ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu arasında yaşanan esprili diyalog damga vurdu.

  • Ege Postası
  • 17.08.2018 - 17:23

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP İzmir İl Örgütü İzmir Sanat’ta CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da katıldığı törenle bayramlaştı.

Bayramlaşma töreninde konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP’nin Türkiye’ye demokrasiyi yeniden getirme sorumluluğu bulunduğunu belirterek, “CHP bu ülkenin yapı taşı ve Türkiye’nin birleştirici gücü. Demokrasiyi tüm kurumlarıyla tesis edinceye kadar mücadelemiz devam edecek. Karamsar ve umutsuz olmayacağız. Kaybedecek bir dakikamız yok. Çalışacağız ve ülkeye demokrasiyi yeniden getireceğiz” dedi.

MUHALEFET BLOĞUNU BİRARADA TUTMAK ZORUNDAYIZ

“Bir bayramlaşma töreninde ülkemizin içinde bulundu durumdan bahsetmek istemem. Ancak bizim CHP olarak bu ülkeye karşı görevimiz sorumluluğumuz ve misyonumuz ülkede olup bitenleri göz ardı etmemizi engelliyor. Ekonomi perişan halde, hukuk sistemi çökmüş durumda. Akademisyenler tutuklu, gazeteciler tutuklu, vekiller tutuklu. Bu durum hepimizi üzüyor. Kayıtsız kalmıyoruz” diyen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Ülkede muhalefet bloğunun gözünün içine baktığı tek kurumsal yapı ve örgütlü yapı CHP. Öncü olmak zorundayız. Kuvay-i milliyeciler gibi öncü olmak ve muhalefet bloğunu birarada tutmak zorundayız. Bu görevimizi asla ve asla unutmayacağız” diye konuştu.

ÖNCE İZMİR’E SONRA TÜRKİYE’YE BAYRAM YAŞATACAĞIZ

Yücel konuşmasında, yerel seçim çalışmalarına başladıklarını, bayramdan sonra çalışmalarını daha da arttıracaklarını da vurgulayarak, açıklamalarını, “Önümüzde yerel seçimler var. Geneldeki iktidar yerelden geçiyor. Bayramdan sonra çalışmalarımızı hızlandıracağız. Önce İzmir’e sonra Türkiye’ye bayram yaşatacağız” şeklinde sonlandırdı.

KARATAŞ VE KOCAOĞLU ARASINDA ESPRİLİ DEĞİŞİM MUHABBETİ 

Törene katılan CHP İzmir İl eski Başkanı Kemal Karataş, Başkan Aziz Kocaoğlu'na gülerek, 'Ben sizi değiştireceğim' dedi. Bunun üzerine oldukça keyifli olduğu gözlemlenen Başkan Aziz Kocaoğlu, "Zırtt.. Erenköy..." yanıtını verdi. Karşılıklı gülüşmelerin ardından Başkan Kocaoğlu, yanında bulunan genç İl Başkanı Deniz Yücel'i göstererek, "İşte genç başkan. Onu büyükşehir belediye başkanı yapalım" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.